Велика Краківська битва подушками 2019 року — інформація про подію

8982
Facebook Twitter
Велика Краківська битва подушками 2019 року — інформація про подію

Краківська битва подушками — не просто розвага, а благодійна акція, покликана привернути увагу громадськості до соціальних проблем.

Акція адресована всім активним резидентам та гостям Кракова, Республіка Польща, з особливим акцентом на школи та університети. У цьому році організовано 5-е видання цього унікального, насиченого атракціонами та позитивною енергією заходу. Краківська битва подушками — не просто розвага, а благодійна акція, покликана привернути увагу громадськості до соціальних проблем.

Опис майбутньої події

Як і щороку, у квітні відзначається особливий день, коли відбувається Велика битва подушками у Кракові. І цього разу організатори обіцяють зробити його незабутнім. Фонд All In, а також всі шкільні, університетські та міські структури Партнерства #ALLIN, що володіють позитивною енергією та досвідом організації заходів у Кракові, запрошують всіх охочих на Dolny Młynów 10 у комплекс Tytano, де пульсує Серце події.

Це станеться! ALLIN.PILLOWFIGHT — це великий благодійний фестиваль, на якому вдається показати всьому місту, скільки людей вже в ALLIN! Незабутні анімації забезпечать відповідний рівень позитивної енергії.Беззахисні? Першим присутнім учасникам Великої Краківської битви подушками будуть надані необхідні боєприпаси, ці самі згадані подушки.

Не забудьте переодягнутися (можна у піжами, будь-які нічні предмети гардероба, які будуть знайдені) — для видатних сплячих бойовиків заплановані конкурси, щоб урізноманітнити веселощі! Юридична підтримка забезпечує захід правилами, які прояснюють все тим, у кого залишилися сумніви.Чутливі до пір'я? Не хвилюйся! Подушки мають спеціальне наповнення, щоб кожна смілива та заповзятлива людина могла взяти участь!

Програма заходу

— Де: Dolne Młyny 10 Комплекс Титано

— Коли: 13 квітня 2019 року, 12:00

— Організатор: All In Foundation (Все у фонді)

Перед битвою організатори подбають про веселу розминку з Krakow Football Kings.

У цьому році буде дві бойові зони, призначені як для справжніх, спартанських воїнів, так і для дитячих кадетів. Важливо, щоб кожен міг робити все можливе та боротися на рівних. Захід буде проходити у формі представницького органу. Медична підтримка буде присутня на заході (підготовлена ​​швидка допомога).

Конкурс. Під час Великої битви буде проведено конкурс на найкрутіший піжамний лук. Переможці отримають щедрі нагороди!

Chilloutzone. Під час п'ятого видання буде місце для того, щоб зібратися з силами перед битвою або для відновлення після великого зіткнення! Будуть запропоновані соки, тістечка та пуфи ALLIN.

Благодійні акції. Філософія ALLIN з самого початку заснована на тому, щоб ділитися з іншими. У них за плечима десятки благодійних акцій. Можна сказати, що благодійність лежить в їх природі. Як і щороку, є 2 благодійних партнери: притулок KTOZ для бездомних тварин у Кракові та Центр психонікології Unicorn. Саме для них будуть збиратися пожертви, корм та ковдри під час заходу.

Foodsharing. Під час заходу буде представлено прогрес у просуванні, який відбувається у краківських школах. Буде наочно показана ширина зони діяльності, що проводиться фондом.

Прибирання. Завдяки Навчально-виробничому кооперативу Allin.clothing та партнерським організаціям, зона бойових дій буде повністю очищена, а використане наповнення для подушок буде направлено для виробництва благодійних пуфів. Також запрошуються всі охочі допомогти у прибиранні.

Правила. Подробиці доступні за адресою: http://bit.ly/2ovGzSC

Партнери заходу. Фонд Przystań Medyczna буде супроводжувати, та допомагати ALLIN весь час, у тому числі проводити семінари з надання першої допомоги. Migaj w Mig — проект старшокласників, що популяризує мову жестів — у дівчат буде своя позиція, та кожен зможе тренуватися. Kraków Football Kings — Краківська футбольна команда проведе розминку перед боєм. VRCafe — після бою Ви зможете використовувати віртуальні ігри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини