Як провести новорічну ніч у Кракові?

8486
Facebook Twitter
Як провести новорічну ніч у Кракові?

Редактори центру польської освіти UP-STUDY поспішають на допомогу та підготували для резидентів Республіки Польща, а також студентів іноземців статтю про те, де можна провести Новий рік у Кракові.

Протягом декількох тижнів всі стикаються з розповідями, як знайомі та друзі планують зустріти Новий рік? Якщо Ваша єдина альтернатива — це неспішний вечір напередодні Нового року, а потім включення телевізора, тоді ми можемо підкинути кілька конструктивних ідей, не все ж втрачено! Редактори центру польської освіти UP-STUDY поспішають на допомогу та підготували для резидентів Республіки Польща, а також студентів іноземців, які прийняли рішення залишитися на свята у країні навчання, статтю про те, де можна провести Новий рік у Кракові.

Ідеї ​​щодо цікавого проведення часу у новорічну ніч у Кракові

1. Один з варіантів, звичайно, концерти, організовані містом. Сцени будуть розташовані у трьох місцях. Основну сцену всі любителі масових гулянь зможуть знайти на Ринковій площі, де виступлять такі зірки хіп-хопу та електронної музики, як: Quebonafide, Kamp!, Otsochodzi, Flirtini та Bokka. Крім того, на Вольничній (Wolnica) площі та Nowa Huta Aleja Róż вже встановлено дві трохи менших сцени, які будуть стимулювати діджеїв до гри. Однак, якщо Ви не є шанувальником вечірки у натовпі, можна знайти багато інших рішень у Кракові.Серед іншого, варто відзначити, що організовуються танцювальні новорічні вечори під керівництвом діджеїв у клубі Альтернатива (Малий Ринок 4), Сполом Делюкс (Spółem Deluxe) по вулиці Флоріанська 53, Клубі Студії (Будріка 4), Клубі Квадрат (Скаржинського 1) або Форт Клепарз (Fortach Kleparz) по вулиці Каменна 2.

2. Ніч рок-н-ролу! Якщо Ви любите рок-ритми, та, водночас хочете захопитися танцями під заводні ритми, можна відправитися до пабу Boss Garage (наприклад, вулиця Пілсудського, 27). За невелику плату вдасться не тільки випити шампанського, пригоститися закусками та весело провести час до ранку в атмосфері старої школи, а й завести нові корисні знайомства, а може й романтичні довгострокові відносини. Іншим варіантом може бути паб Underground (вул. Міодова, 43), запрошує на танець рок-н-ролу, в атмосфері якого Ви зустрінете Новий рік. Новорічну ніч у брудних ритмах року пропонує також RockShot Pub (вул. Гродзка, 42). До речі, саме тут у наступаючому році буде проходити концерт хардкор-панк-групи з Варшави — Incydent.

3. Ніч кіно. Для фанатів, які люблять дивитися захоплюючі стрічки на великому екрані, краківські кінотеатри приготували щось вельми цікаве. Cinema pod Baranami (Rynek Główny 27) пропонує три фільми, прем'єра яких відбудеться у новому році: «Зелена книга», «Мій прекрасний син» та «Дочка тренера». Кінотеатр «Арс» організовує як анти-театральні атракціони, так і прем'єри. Новорічна ніч пройде там у трьох залах, а у репертуарі кіномани зможуть знайти такі фільми, як: «Вибране», «Вони», «Мій прекрасний син», «Повелитель Парижа», «Всі знають» та «Щасливий Лазаро». «Правитель Парижа» можна побачити у кінотеатрі «Аґрафка» (вулиця Krowoderska 8), а «Зелену книгу» можна відшукати у кінотеатрі «Мікро» (вулиця Lea 5).4. Або, може бути, якась драма? У приміщеннях Кракова є що запропонувати любителям театру. Серед іншого, любителям культурного дозвілля варто вирушити на Стадію Сверхнової (вул. Газова, 21). Під час вистави вдасться побачити танець живота або театральну постановку, а також шоу мильних бульбашок та вогняне шоу.

Підбиваючи підсумки, варто підкреслити, що як можна побачити, прийшов час сказати, Краків пропонує так багато варіантів, що кожен знайде щось для себе. Не варто забувати про те, що любителі невеликих компаній завжди можуть організувати невелику вечірку вдома, наприклад, піжама-паті, вечір кіно або ніч у стилі диско. Також, постарайтеся використовувати святкові вихідні не тільки для веселощів, а й для врегулювання важливих справ, наприклад, студентам польських ВНЗ буде корисно приділити час підготовці до сесії або зайнятися науковим проектом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини