Вартість Уикенда в Європі? Оптимальні варіанти

6917
Facebook Twitter
Вартість Уикенда в Європі? Оптимальні варіанти

Стаття буде цікава для всіх любителів короткострокових туристичних поїздок через те, що ми розглянемо оптимальні варіанти подорожей до Європи.

Що може бути краще проведення декількох вихідних днів не тільки поза роботою, але й за кордоном, в цивілізованій та красивій європейській країні? Тури вихідного дня вже давно популярні не тільки серед європейців, але й жителів України. А тепер, у зв'язку зі скасуванням віз, попит на такі туристичні послуги зріс в кілька разів. Суть безвізового режиму полягає в наступному: громадяни України, у яких в наявності біометричний паспорт, мають право, при виконанні деяких умов (оформлення страховки, обґрунтування мети поїздки та інше) перетинати кордон з тридцятьма державами, терміном до трьох місяців упродовж 180 днів. Стаття буде цікава для всіх любителів короткострокових туристичних поїздок через те, що ми розглянемо оптимальні варіанти подорожей до Європи.

Якому транспорту віддати перевагу, щоб максимально заощадити?

Взагалі, порівняно недорого можна подорожувати будь-яким транспортом, але, все ж авіаперельоти залишаються найдорожчими, навіть з пропозиціями від лоукост компаній. В Європі, залізничний транспорт в 3-5 разів дорожче, ніж в Україні, але дешевше літака. Тому, найдешевшими були та залишаються поїздки автобусом. Але, низька вартість — не всі переваги даного виду транспорту, варто відзначити:

  • високу мобільність;
  • комфорт та швидкість. Європейські шляхи суттєво відрізняються від вітчизняних, тому дорога переноситься легко, а вид з вікна значно більш пізнавальний, ніж в ілюмінатор літака;
  • можна попросити про зупинку, якщо є така потреба;
  • присутність комунікацій. Безкоштовний вайфай та присутність мобільного зв'язку, що не передбачено при авіа.

Кваліфіковані співробітники UP-STUDY радять запам'ятати, що, якщо Ви вирішили поїхати на вікенд до Європи власним автомобільним транспортом, тоді, обов'язково потрібно, серед переліку необхідних за безвізом документів, страхування цивільної відповідальності власників транспортного засобу.

Оптимальні тури на вікенд

Ми запропонуємо своє бачення, з доступними цінами та цікавими пам'ятками. Радує те, що практично, будь-який тур можна почати не тільки зі столиці нашої Батьківщини, а й з міста Лева — Львова:

1. Триденний тур до Кракова. З чого почати, як не із дивовижної та такої своєрідної Республіки Польща, з її кольоровими будинками та величними костелами. Вартість складає €111, з виїздом зі Львова, та оглядом Королівського шляху, Казимєжа та ласощами польських королів.

2. Львів, Прага, Відень, Будапешт, тривалістю в 3 дні обійдеться від €46. Передбачається перегляд всіх головних визначних пам'яток, з особливим акцентом на імператорському Відні.

3. Бліц Відень та Венеція, з вирушенням із Києва, на три дні — €109.З Києва в Будапешт на 4 дні — €124.

Такі вихідні не тільки запам'ятаються надовго, але й дозволять поліпшити Ваші мовні навички, познайомитись з культурою різних країн, а також з людьми різної національності та менталітету. Порівняти традиції, наприклад, у Вроцлаві недавно пройшов фестиваль сиру та вина, як і у Львові, побувавши на цих двох святах, Вам буде цікаво спостерігати, наскільки люди по-різному вміють радіти одній і тій же, здавалося б, події.

Підсумовуючи, експерти UP-STUDY підкреслюють, що європейські вікенди стали для українців значно ближче, ніж до червня 2017 року через те, що Україна тепер в безвізі, що скасовує необхідність оформлення візи для короткострокових поїздок. Але, варто запам'ятати, що для навчання, працевлаштування та проживання понад 3 місяці — потрібно оформляти національну польську візу категорії D. Найдешевші тури — це автобусні поїздки, але вони й самі цікаві, тому що багато красивих місць можна розгледіти у вікно.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини