Варшавський ярмарок фентезі 2018 року вже близько

6952
Facebook Twitter
Варшавський ярмарок фентезі 2018 року вже близько

Організатори фантастичної події запрошують жителів та гостей країни відвідати Варшавський художній ярмарок, який відбудеться 6-7 жовтня 2018 року.

Щорічно, на території Республіки Польща проходить безліч заходів, пов'язаних з музикою, мистецтвом, етносом та іншими напрямками. Поточний рік не є винятком, тому організатори фантастичної події запрошують жителів та гостей країни відвідати Варшавський художній ярмарок, який відбудеться 6-7 жовтня 2018 року. Стати частиною цієї події мають можливість студенти польських освітніх структур, активна польська молодь, представники та любителі жанру фентезі, а також інші зацікавлені особи.

Саме тут, у всіх присутніх з'явиться можливість знайти все, що може запропонувати фантазія. Як і в інших заходах такого роду, було оголошено, що тут буде представлено безліч фантастичних експонентів, артистів, художників та майстрів, які збагатять світ кожного відвідувача, його будинок, життя та допоможуть розширити межі свідомості.

На ярмарку Ви зустрінете своїх улюблених польських письменників

Як вже раніше згадувалося, на цьому ярмарку можна зустріти безліч знаменитих авторів, художників та інших діячів Польщі, серед яких: письменниця-фантаст Єва Бялолецька, Христина Чодоровська, Якуб Свейк, Рафал Дибський, Міхал Голковський, Кшиштоф Халадин, Олександра Януш, Катажина Береніка Міщук, Славомир Нічура, Мартін Подлевський, Мартіна Радуховська, Мілена Войтович, Анджей Земяньський.

На заході відбудеться знайомство з бестселером Павла Корнєва, який повинен подолати 3000 км, щоб зустрітися з польськими читачами!Ярмарок, крім основної частини також буде містити цікаві виставки — Fantastic Photography Exhibition — Glow Of Darkness та Amadi Visuals, а також Alternative Fashion Show — унікальний альтернативний показ мод!Екстравагантний досвід — цього разу на першому рівні будуть виникати аномалії прямо від ZONY. На щастя, хоробрі сталкери (та авантюристки) чекають, коли сміливці будуть готові туди вирушити, огинаючи розкидані на всій території небезпеки. Відвідувачі матимуть унікальну можливість зустрітися з представниками всесвіту S.T.A.L.K.E.R, подивитися, як виглядає світ через маску, а також випробувати хід Snork.Для найбільш наполегливих підготовлена ​​доріжка та перехід між аномаліями та іншими небезпеками, під керівництвом досвідченого сталкера.Все це та багато іншого можна отримати у центрі Варшави за одноденним квитком, за який є можливість платити стільки, скільки захочете.

Години роботи

— Субота, 6 жовтня — 10:00-20:00— Неділя, 7 жовтня — 10:00-18:00

Дана фентезійна виставка не є єдиною подією такого плану. Цього літа, у любителів жанру фантазії вже була можливість насолодиться NiuCon 2018, який пройшов востаннє, а також Sabat Fiction — Fest 2018 у Кельце, котрі принесли масу позитивних емоцій. Варто зауважити, що події такого роду дуже полюбилися студентам польських освітніх структур, які мають можливість не тільки продемонструвати свій талант у виконанні хитромудрих костюмів, а й завести нові, а іноді й дуже корисні знайомство, що сприяють при тимчасовому або постійному працевлаштуванні. Учні університетів Польщі взагалі люблять проявляти ініціативу, тому часто є не тільки учасниками різноманітних виставок, ярмарків, фестивалів та інших подій, а й організаторами.

Організовуючи масштабні проекти з'являється шанс набути безцінного досвіду взаємодії у колективі, відкрити у собі лідерські якості та просто добре провести час, приносячи користь не тільки собі, а й громадськості. Зважаючи на це, експерти рекомендують під час навчання у РП не тільки осягати ази професії, а й активно реалізовувати особистісний потенціал при кожному зручному випадку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини