Вказівники кар'єри — наступна редакція проекту розпочинається 1 квітня

8227
Facebook Twitter
Вказівники кар'єри — наступна редакція проекту розпочинається 1 квітня

У період 1-26 квітня 2019 року, Незалежна студентська спілка Економічного університету у Познані, Республіка Польща, реалізує один із загальнонаціональних проектів — Профорієнтація.

У період 1-26 квітня 2019 року, Незалежна студентська спілка Економічного університету у Познані, Республіка Польща, реалізує один із загальнонаціональних проектів — Профорієнтація. Він адресований усім студентам локальних та інших університетів, які хочуть придбати нові знання та навички, щоб допомогти їм на початку кар'єри. Крім того, що подія принесе масу можливостей та користі, вона також дозволить познайомитися з цікавими людьми з різних сфер діяльності, поспілкуватися з колегами, знайти однодумців та просто провести час у колі освічених, різнобічно розвинених людей.

Програма заходу, що проходить у Познані

— 01.04.2019 — майстер-клас під назвою «Як досягти успіху в особистому та професійному житті?», яку проводить Евеліна Джасик (Ewelina Jasik). Евеліна — коуч відносно тіла та розуму, яка вже у березні провела для студентів локальних установ освіти лекцію під назвою «Бережи себе» в Економічному університеті у Познані.

— 04.04.2019 — семінар з Центром оцінки під керівництвом Starter24.

— 06.04.2019 — семінар з Excel, що проводиться паном Міхалем Вальником.

— 08.04.2019 — майстер-клас під назвою «Вплив або як ефективно сперечатися», що реалізовується Provident.

— 10.04.2019 — лекція під назвою «Як розпочати кар'єру під час навчання?», під керівництвом доктора Бартоша Мазуркевича.

— 12.04.2019 — майстер-клас під назвою «Подумайте про своє професійне майбутнє сьогодні!», який проводитиметься у Бюро праці у Познані. Його буде надано пані Джоан Варкоч.

— 18.04.2019 — день відкритих дверей у Starter24, у ході якого будуть представлені бізнес-моделі компанії.

Серед лекторів також виступить Гжегож Турняк — майстер мереж, «перше тисячоліття» founder, засновник кількох підприємств. Він провів більш ніж 1200 мережевих сесій для сотень тисяч учасників. Пан Гжегож співпрацював з десятками відомих та шанованих компаній у Польщі (у тому числі ING Bank ąląski, Aviva, IBM). Під час лекції, він відповість на питання про те, чому варто будувати відносини вже під час навчання. Також, серед іншого, будуть розкриті секрети запуску профілю LinkedIn.

Під час нової редакції проекту «Вказівники кар'єри», у всіх присутніх буде унікальна можливість отримати вичерпні відповіді від фахівців різних областей на наступні питання:

1. Що робити під час навчання, щоб не марнувати його?

2. Як написати резюме, не маючи великого досвіду?

3. У що повинен вкладати студент?

4. Як виглядає робота фінансового директора, та що можна порадити президентові компанії будь-якого напрямку?

Відповіді будуть представлені такими особами:

— президентом Варшавської фондової біржі;

— фінансовим директором великого підприємства;

— цінним експертом у сфері рекрутингу;

— підприємцем, майстром мереж.

Знаки профорієнтації (Вказівники кар'єри) — це комплексна програма розвитку кар'єри студента у поєднанні з програмою учнівства. Як уже згадувалося, організатором програми є Асоціація незалежних студентів.

Партнери проекту: Університет економіки у Познані, мер Познані, Starter24 та Джеронімо Мартінс. У попередні роки, семінари проводилися, зокрема BZ WBK, Provident, Сантандер (Santander), LUCKYYOU та Регіональним бюро праці.Для отримання більш докладної інформації про проект Вказівники Кар'єри: https://www.facebook.com/DK.Kraj/?__tn__=%2Cd%2CP-R[&]eid=ARBBQFBUY4kioNtS9WsZtu-Q9ehDoIbiNcDmodr4gF1i8v7MOoVtsU5nqDeo6skXP6o7oh0GFpNVw5WO, та кар'єра Guideposts у Познані: https://www.facebook.com/DK.Poznan/?ref=br_rs.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини