Як цікаво та з користю провести новорічні свята студенту у Польщі

7365
Facebook Twitter
Як цікаво та з користю провести новорічні свята студенту у Польщі

Наближаються довгоочікувані свята та канікули. У цей період Ви можете добре підзаробити, а також відпочити та насолодитися зимовою казкою у Польщі.

Щоб іноземному студенту провести канікули у Польщі з користю, не витрачати грошей на квитки на новорічні свята додому та зекономити батьківські кошти, є чудова можливість підзаробити на канікулах. А також, набратися сил та енергії на наступний семестр, весело провести час, адже наближаються довгоочікувані свята, відкривається сезон новорічних маскарадів із танцями, розіграшами та щедрими частуваннями! Про це та інше, маємо для Вас кілька цінних порад!

Новорічні свята: у Польщі чи в Україні?

Незабаром Новорічні свята, яких всі так чекають. А свята для студентів – це канікули, на яких є можливість відпочити перед екзаменами та набратися нових сил, щоб досягати поставлених перед собою цілей.

Напередодні новорічних свят у всіх студентів виникає питання: "де святкувати Сильвестра"? Так у Польщі називають Новий рік на честь римського єпископа, що переміг у далекому 314 р. страшного Левіафана. У новорічну ніч у Польщі галасливо й весело. Перед багатьма студентами виникає питання: як провести канікули? Звичайно, Ви можете вирушити додому, але у Вас є чудова можливість краще познайомитись з польською культурою, пізнати ментальність народу, провести незабутньо час, адже міста Польщі під час Новорічних свят перетворюються на справжню казку. Очі розбігаються від різноманіття ярмарок на Центральних площах у містах Польщі, які звуться Ринками. Що ж може розповісти краще про традиції та звичаї народу, як не свята, які єднають та допомагають адаптуватися у середовище іншої країни.

Студентське життя у іноземних студентів займає особливу нішу культури, наповнену цікавими подіями і різноманіттям. Університети Польщі мають студентське самоврядування, яке організовує різні заходи, дискотеки, поїздки (інколи в інші країни), екскурсії, пішохідні подорожі та інше. Також, викладачі у Польщі полюбляють святкувати із студентами в університеті Wigilia Bożego Narodzenia (Святвечір) на якому співають колядки, вітають студентів із святами та бажають успіхів у Новому році.

Робота чи відпочинок

Під час канікул у Польщі Ви можете гарно провести час, а також підзаробити кишенькові гроші на подарунки для своїх рідних та знайомих або вирушити у подорож. Якщо Ви активні і працьовиті, є можливість працевлаштуватись на час канікул, що допоможе Вам покрити більшу частину Ваших витрат на проживання та навчання. Представники компанії UP-STUDY Вам у цьому допоможуть. Головне - мати бажання. Крім фінансової вигоди, робота допоможе Вам швидше адаптуватися у середовищі нової для Вас країни, вдосконалити мову та познайомитися з новими людьми. Також Ви навчитесь цінувати гроші, які заробите власними зусиллями та здобудете досвід роботи в колективі.Щодо відпочинку, то багато хто зі студентів проводить канікули у горах. У Польщі велика кількість гірських курортів, найвідомішим з яких є Закопане. Аби з користю провести час, Ви можете поєднати там відпочинок із навчанням у школі польської мови. Це місто ще називають зимовою столицею Польщі. Перед Вами стоїть безліч можливостей як провести канікули і кожна із них принесе Вам задоволення та масу позитивних вражень.

Польські та українські відділення Центру польської освіти UP-STUDY бажають Вам веселих новорічних свят!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини