7 важливих деталей, на які варто звернути увагу при виборі курсів польської мови

2279
Facebook Twitter
7 важливих деталей, на які варто звернути увагу при виборі курсів польської мови

Під час навчання потрібно знати локальну мову, та й спеціальності польською значно дешевше. Але як підібрати відповідні курси? Саме про це ми поговоримо детально у статті.

З того часу, як серед українців перестав існувати стереотип, що вчитися за кордоном можуть лише обрані молоді люди, чиї батьки мають у своєму розпорядженні великі кошти, прагматичні випускники вітчизняних шкіл стали підбирати країну та ВНЗ, котрий відповідає очікуванням. Значна частина абітурієнтів з України зупиняють свій вибір на установах освіти Республіки Польща. По-перше, університети цієї європейської держави пропонують великий вибір спеціальностей, як польською, так і англійською мовою. По-друге, у порівнянні з іншими країнами ЄС, річна плата за освітній рік у рази нижче. Крім цього, є ще цілий ряд переваг, але вже цього досить, щоб українці прагнули вступати до Польщі. Природно, під час навчання потрібно знати локальну мову, та й спеціальності польською значно дешевше. Але як підібрати відповідні курси? Саме про це ми поговоримо детально у статті.

До яких нюансам придивитися при виборі мовних курсів по польському?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що з ростом популярності навчання у Польщі, зросла й кількість компаній, що пропонують, як посередницькі послуги, так і курси з вивчення мови. Не можна сказати, що всі вони однаково сумлінні. Зважаючи на це, варто приділити увагу вибору саме тієї фірми, яка дасть очікуваний результат, при цьому не залишить клієнта без гроша у кишені. Пропонуємо Вашій увазі ТОП 7 деталей, які мають вагоме значення, коли Ви підбираєте мовні курси:

  1. Адекватна вартість за весь курс та різні способи оплати (разовий платіж на початку навчання, поділ суми на частини або оплата за кожне заняття). Про це можна судити, провівши дослідження щодо актуального діапазону цін на послуги такого характеру.
  2. Тривалість курсу та інтервали між заняттями. Інтенсивні заняття 3-5 рази на тиждень — цей варіант більше підходить абітурієнтам польських ВНЗ.
  3. Специфіка та кваліфікація викладацького складу. Бажано, щоб крім викладачів з високим рівнем знань, були присутні носії мови. Це приносить максимальний ефект.
  4. Наявність реальних позитивних відгуків від колишніх учнів. Якщо Ви вибираєте курси з пропозицій у мережі, краще віддати перевагу тим, які мають відгуки з посиланнями на сторінку у соціальних мережах на кожну конкретну людину, адже ні для кого не секрет, що без такої деталі вони можуть бути фікцією.
  5. Наявність розгалуженої мережі шкіл у різних містах. По-перше, це буде говорити про дійсно якісний підхід, раз компанія розширюється. По-друге, можна підібрати зручну локацію, щоб не витрачати багато часу на дорогу.
  6. Наявність дозволу видавати сертифікати, що підтверджують придбаний рівень володіння польською мовою.
  7. Можливість придбання розмовного досвіду на території країни, де мова є офіційною, у нашому випадку, у Республіці Польща.

Мовні курси з центром UP-STUDY

Без скромності зауважимо, що компанія UP-STUDY є лідером на ринку посередницьких послуг для абітурієнтів, які бажають навчатися у Польщі. Наш центр забезпечує учнів усім необхідним, від профорієнтації, до вибору університету, від допомоги у підготовки документів для передачі до ВНЗ, до пособництва у пошуку житла. Що стосується курсів вивчення польської, вони мають оптимальний рівень навантаження, викладаються, як носіями мови, так кваліфікованими викладачами. Є можливість вивчити мову при будь-якому з наших 28-ми UP-представництв. Ви зустрінете тільки позитивні відгуки від усіх учнів. А плата за повний курс у рази нижче, ніж у конкурентів, більш того, періодично компанія відкриває можливість пройти їх безкоштовно.

Отже, вибирати мовні курси потрібно дуже ретельно. Завдяки запропонованому списку, Ви будете знати, на що звернути увагу, щоб не бути обдуреними в очікуваннях.

Але, якщо Ви віддасте перевагу курсам у нашій компанії, опинитеся у надійних руках та, при додатку належного обсягу зусиль, результат не змусить себе чекати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини