В які мовні ігри можна грати з друзями, щоб попрактикуватися у польській та прекрасно провести час?

3991
Facebook Twitter
В які мовні ігри можна грати з друзями, щоб попрактикуватися у польській та прекрасно провести час?

У що грають студенти або абітурієнти польських університетів? У що можна грати, практикуючи свої навички іноземної мови? Розглянемо більш детально у цій статті.

Соціальні ігри зближують людей, дають відмінні розваги та багато вражень, але як поєднати веселощі з вивченням мови чи її подальшим вивчанням? Фахівці центру польської освіти UP-STUDY прибувають з відповіддю на це питання. XXI століття на дворі, тепер вивчення мови не повинно бути болісним катуванням, вивченням правил та чітким заучування вірної вимови слів. Викладачі з досвідом рекомендують крім курсів, під час вивчення будь-якої мови, шукати додаткові можливості, щоб набути практичних навичок. Щодня студенти, що говорять різними мовами, охоче присвячують себе розвагам, пов'язаним з вивченням або поліпшенням знань з польської. У що грають студенти або абітурієнти польських університетів? У що можна грати, практикуючи свої навички іноземної мови? Розгляньмо більш детально.

ТОП 5 ігор, які допоможуть при вивченні польської або інших іноземних мов

1. Скреббл. Напевно одна з ігор, яку можна сміливо рекомендувати, причому при вивченні будь-якої іноземної мови — це Скреббл. Розмістіть слова на дошці з кубиків з буквами, таким чином, зміцнюючи навички словотворення, та вивчайте нові слова, які збирають опоненти. Ерудит завжди був відмінним дозвіллям та способом попрактикувати навички не тільки рідної, а й іноземної мови.

2. Кубики історії. Наступна рекомендація для абітурієнтів та студентів перших курсів польських університетів, які прагнуть поліпшити мовні навички — це кубики історії. Дана гра, сенс якої полягає у розповіданні історій, пов'язаних з картинками на кубах, не тільки допомагає більш барвисто зрозуміти досліджувану мову, але й розвиває уяву, причому не тільки у дітей, але й у дорослих гравців. Це відмінна гра, яка допомагає

розвинути навички спілкування з оточуючими: розповіді, слухання, креативність та логічне мислення — те, що потрібно для цікавого та корисного проведення часу.

3. Каламбури. Ще одна гра, яку варто порекомендувати, — це найпростіше слово каламбури або табу у світі. Ми говоримо про речі, ситуації або людей польською мовою, минаючи слова, які є на картці. Як і у сюжетних кубиках, гра слів допомагає розвинути навички спілкування, розповідати ситуації, слухати та логічно мислити. За це вони гарантують солідну порцію сміху у міжнародній компанії!

4. Монополія. Соціальною грою, гідною уваги, можуть бути монополії, але у поєднанні з невеликою модифікацією. А саме, під час Вашої черги здійснюючи вірний рух, необхідно повідомляти про те, що Ви робимо у грі, польською мовою або спілкуватися з іншими учасниками тільки нею. Під час перебування на мовних курсах або у школі, учні часто модифікують аналогічні ігри, щоб разом грати з новими друзями.

5. Питання. Остання гра у списку, яку всі знають — питання, та якщо Ви ще не чули про неї, правила коротко полягають у тому, щоб створити бесіду, що складається тільки з питань, бесіда повинна бути логічною та послідовною та, звичайно, тільки польською мовою.

Підсумовуючи, підкреслимо, що будь-яка соціальна гра може стати навчальною, якщо її трохи підкоригувати. Наш список декількох соціальних ігор, які можуть допомогти розвинути мовні навички та добре провести час з друзями з інших країн, випробуваний не однієї сотнею студентів.

Як бачите, мова не є обмеженням, навпаки, вона може бути відмінним інструментом для розваги та інтеграції з іншими.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини