Міська гра «Таємна Гдиня Абрахама»

5851
Facebook Twitter
Міська гра «Таємна Гдиня Абрахама»

Прихильник приєднання Померанії до Польщі, котра відроджувалася, представник з будівництва порту та розвитку Гдині, громадський діяч — Антоній Абрахам.

Прихильник приєднання Померанії до Польщі, котра відроджувалася, представник з будівництва порту та розвитку Гдині, громадський діяч — Антоній Абрахам. З нагоди 150-річчя від дня його народження, студентський парламент VAC Е. Квятковського у Гдині хоче наблизити фігуру короля Кашубів до жителів Гдині та Померанії, Республіка Польща. Вони підготували освітню міську гру під назвою «Таємна Гдиня Аврахама» (Sekretna Gdynia Abrahama).

Детальна інформація про майбутній захід

Характер Антонія Абрахама (Antoniego Abrahama) надзвичайно барвистий, та його життя настільки насичене, що його можна було б розділити на декількох осіб. Міська гра «Секретна Гдиня Абрахама», організована Школою бізнесу та адміністрації Е. Квятковського у Гдині розповість історії, пов'язані з життям цього громадського польського діяча у Гдині, його професійним та життєвим шляхом та діями, вжитими кашубами та Гдинею, які будуть включені до історії Польщі. За словами Адама Лабуні, голови Студентського парламенту WSAiB ім. Євгенія Квятковського, вивчивши біографію цього неординарного персонажа, учасники гри зміцнять почуття місцевого патріотизму.

Лехослав Дзержак, міський радник, співорганізатор заходу особливо підкреслив, що міська гра про покровителя WSAiB Гдині — Євгенія Квятковський, яка нещодавно відбулася, підготовлена ​​з нагоди 130-річчя від дня народження віце-прем'єра та людини, котра будувала Гдиню, виявилася родзинкою міських розваг, та студенти даного локального університету прагнуть розвинути цю ідею.

Саме тому пропонується дізнатися про іншого персонажа, заслуженого діяча, що залишив слід в історії Гдині — Антонія Абрахама. Інтерактивна формула міської гри приваблива та зачіпає цілі сім'ї.

Правила гри, яких слід дотримуватися учасникам цієї міської розваги

Міська гра — подія на кордоні детективних веселощів та історична подорож для всіх жителів та любителів Гдині, попри вік. Гравці, завдяки вказівкам зі спеціальних карт, будуть вирішувати завдання, знаходити об'єкти та замітки про історичні місця Гдині, пов'язані з «Королем Кашубів». Вони познайомляться з персонажами, які залишили свій слід в історії Гдині та заслужили визнання регіону, а також буде можливість переодягнутися у костюми періоду статистів.Гра нелінійна та бали можна набирати не хронологічно. Всі завдання знаходяться у районі центру Гдині (Gdyni Śródmieście). Найближчий міський гід (дізнавач) Міхал Мегонь (Музей міста Гдині, Відкритий Будинок міста, інші маршрути) буде спостерігати за групою на відстані. Гра розпочнеться у будівлі WSAiB імені Е. Квятковського у Гдині на вул. Келецька 7 (Kielecka), та закінчиться на Кашубськогму культурному форумі на вулиці Пілсудського 18.Учасників міської гри чекають привабливі призи. Через обмежену кількість місць для участі у цьому масштабному інтелектуальному змаганні необхідно відправити відповідну заявку. З подробицями можна ознайомитися нижче.

Як взяти участь?

Індивідуальні та групові заявки необхідно відправити до 14 травня 2019 року, використовуючи форму, перейшовши за посиланням на https://wsaib.pl/dla-mediow/gra-miejska.Участь у грі не вимагає внесення плати.Ліміт місць: 300.

Де та коли?

— 18.05.2019 — Міська гра «Таємна Гдиня Аврахама», Гдиня, Республіка Польща— Початок: Університет ділового адміністрування Е. Квятковського у Гдині, вул. Келецька 7, о 10.00.— Завершення: Кашубський культурний форум, вул. Маршала Юзефа Пілсудського 18, о 13.00.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини