Фентезійний фестиваль Pyrkon 2018 наближається! Чого очікувати в цьому році?

6778
Facebook Twitter
Фентезійний фестиваль Pyrkon 2018 наближається! Чого очікувати в цьому році?

Якщо Ви читаєте фантастичні книги, дивитесь науково-фантастичні фільми або бажаєте відчути себе в іншому віці або в зовсім іншому світі, Піркон — ідеальне місце!

З 18 по 20 травня у Познані, Республіка Польща, завдяки Асоціації фентезійного клубу «Друга ера», відбудеться Фестиваль — фентезі Піркон. Вкотре, конвент запрошує шанувальників фантазії на захід, який гарантуватиме величезну дозу незабутніх вражень. Якщо Ви читаєте фантастичні книги, дивитесь науково-фантастичні фільми або бажаєте відчути себе в іншому віці або в зовсім іншому світі, Піркон — ідеальне місце! Взяти участь у даному фестивалі мають можливість як резиденти країни, так і її гості, попри статус, вік, національну приналежність. Організатори заходу вітатимуть всіх, від малюків, студентів польських університетів, до експертів області фентезі та людей похилого віку. Основною умовою є бажання приємно та весело провести час, а також любов до фантастичного жанру.

Фестиваль фентезі Піркон є найбільшою подією такого типу, яка проходить у цій частині Європи та організована у Польщі. Щороку в Познані з'являються тисячі шанувальників всіх видів фантастичних ігор, фільмів, книг та серіалів, а також ентузіастів манги та аніме. Беручи участь у цьому заході, у всіх відвідувачів з'явиться можливість послухати велику кількість лекцій та відкритих бесід на Міжнародному ярмарку у Познані, спробувати свої сили на змаганнях, подивитися численні виставки та приділити увагу десяткам стендів з унікальними гаджетами та іншими продуктами, що відносяться до попкорну.

Щорічно, незаперечним хітом є, безсумнівно, фільми, серіали та літературні блоки адже вони дозволяють залучити найбільшу кількість знаменитостей світу в Піркон. В останні роки вони дозволили фанатам зустрітися, зокрема, з Себастьяном Роше, актором, відомим із серії «Надприродне» та «Спогадами вампірів», а також канадським письменником Пітером Уотсом, відзначеним престижною нагородою Хьюго.

Обов'язково підкреслимо, що в поточному році з'явиться ще одна важлива для світу фентезі та наукової фантастики персона, надзвичайно популярна актриса в Сполучених Штатах та youtuber — Феліція Дей, а також автор бестселера жаху Орсон Скотт Кард, відомий у всьому світі, в першу чергу завдяки роману «Гра Ендер».Завдяки великій кількості різних подій, Піркон цінується людьми та організаціями, які беруть участь у фентезі та науковій фантастиці на постійній основі, а також учасниками, які щорічно беруть у ньому участь. Можна сміливо заявити, що кожен рік цей захід б'є свій особистий рекорд за відвідуваністю, таким чином, у 2017 році він привернув увагу понад 44 000 учасників. Автори книг, настільні ігри, електронні ігри, художні фільми та малюнки — це лише мала частина персонажів, що представляють весь спектр фантастичного світу у Пірконі.

Попри те, що ця подія здається обмеженою, кожен присутній зможе знайти щось для себе. Окремі програмні блоки, створені серед інших для людей, які роблять перші кроки в світі фантазій, забезпечують розваги та масу задоволення. Блок ігор без електрики дозволить учасникам грати десятки безкоштовних настільних, карткових або бойових ігор, доступних для оренди. Дитячий блок, котрий підтримується командою досвідчених вихователів та аніматорів, організовує демонстрації та мистецькі заходи навіть для самих маленьких дітей.

Піркон — це місце, де фантастика поєднується з реальністю, де десятки людей, часто одягнені у костюми, відомі з фільмів, серіалів та персонажів, проводять час у товаристві своїх ідолів, граючи, вивчаючи нові речі. Перш за все — це зустріч з новими людьми та можливість поділитися своєю пристрастю з однодумцями.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини