Фестиваль тату Konwent 2019 у Познані — інші виміри мистецтва

6822
Facebook Twitter
Фестиваль тату Konwent 2019 у Познані — інші виміри мистецтва

Міжнародний фестиваль татуювань «Tattoo Konwent» постійно вноситься до календаря подій Познані. Подія пройде вже вчетверте за вказаною локацією, у поточному році варто очікувати її 6-7 квітня 2019.

Міжнародний фестиваль татуювань «Tattoo Konwent» постійно вноситься до календаря подій Познані. Подія пройде вже вчетверте за вказаною локацією, у поточному році варто очікувати її 6-7 квітня 2019. У залі №3 міжнародного ярмарку будуть присутні близько 500 майстрів татуювання, серед яких вдасться зустріти не тільки представників місцевої еліти цього напрямку, а й художників з різних куточків країни та Європи. Програму заходу доповнять другорядні атракціони. Серед них варто відзначити вражаюче 3D-картування головної сцени, концерт Боккі, альтернативні шоу та спеціальні зони, присвячені любителям татуювань з різними інтересами — як поціновувачам моди, так і завзятим автолюбителям.

Відкриття сезону на фестивалі тату у Познані

Тату Konwent — це зустріч з альтернативним мистецтвом, на передньому плані якої знаходиться художнє татуювання. Захід, що об'єднує елементи індустрії та способу життя, було створено для любителів прикрашати тіла, які шукають натхнення, відповідний салон та татуювальника.Перший конгрес з серії Tattoo Konwent цього року відбудеться у вихідні дні 6-7 квітня на Міжнародному познанському ярмарку. Цього разу відвідувачі заходу зможуть помилуватися роботою майже 500 татуировщиков.

Конкурси, які можна зустріти у рамках події «Tattoo Konwent»

Традиційно на головній сцені будуть конкурси на кращі татуювання.

Журі, яке складається з: Сергія Бутенко (Voice of Ink), Ярека "Горай" Горайєка (Goraj Tattoo), Олександра Козубського (Nice Things Tattoo [&] Piercing) вибере найцікавіші та найкращі мотиви, оцінюючи їх у 10 категоріях. У конкурсі графічного татуювання присяжним буде допомагати Кшишек Краєвський з Nice та Easy Tattoo, а у категоріях традиційних та неотрадиційних татуювань на допомогу прийде Marcin Szymański з Gruba Kruk Tattoo! Відповідно до формули заходу, моделі, на яких будуть встановлені малюнки, представлять татуювання не тільки журі, але, перш за все, глядачам, які зібралися під сценою.

Простір заповнений мистецтвом

Хоча татуювання та атракціони головної сцени становлять основу конвенції, вони не є єдиною розвагою, підготовленою для відвідувачів. Простір залу № 3, Міжнародного познанського ярмарку буде розділено на кілька зон, призначених, зокрема, для шанувальників моди, автомобільної промисловості та наймолодших учасників заходу. Завдяки співпраці з Mustache Yard Sale, на виставці зберуться 50 експонентів, що пропонують модний одяг та аксесуари. З іншого боку, у зонах Hotball або Bulleit серед атракціонів з'являться персоналізовані автомобільні дисплеї, кожне видання яких вразить своїм незвичайним зовнішнім виглядом.Tattoo Konwent залишається подією, відкритою для всієї сім'ї, тому організатори також подбали про місце, присвячене тільки найменшим. Діти будуть творчо проводити час в анімаційній зоні, а батьки будуть шукати татуювання своєї мрії.Квитки на Poznań Tattoo Konwent можна придбати заздалегідь. Одноденні квитки можна купити за 39 злотих, дводенні — за 49 злотих.Пропозиція включає квитки з розширеним сервісом: VIP за 300 злотих та сімейні квитки за 105 злотих, 129 злотих, 139 злотих, 175 злотих — у залежності від обраної опції.Ще, можна купити квиток з Дзяркой (Dziarką) у темряві. Ціна 400 злотих включає вхід на вечірку та татуювання невідомого предмета, яке буде виконувати Місцевий пірат або Кніфель.Всі квитки продаються на www.tattookonwent.pl, де можна знайти новини про майбутні конвенції з серії. Також вхідні квитки продаються прямо на платформі Going.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини