Найкращий університет дизайну - School of Form відкриває двері для українців

9612
Facebook Twitter
Найкращий університет дизайну - School of Form відкриває двері для українців

Центр Польської освіти UP-STUDY є єдиним сертифікованим представником університету School of Form в Україні. SOF є найкраший та найсучасніший Університетотом Дизайну у Європі.

Гарна новина від UP-STUDY для усіх молодих та креативних людей, які бачать себе в майбутньому дизайнерами. Центр Польської освіти UP-STUDY вперше в Україні розпочинає в 2014 році набір на навчання в найсучасніший та європейсько визнаний Університет Дизайну School of Form в Познані.

School of Form - Перший офіційний набір в Україні організований Центром польської освіти UP-STUDY

У Вас є унікальна можливість стати першими студентами з України, хто випробує найдосконаліші та найновітніші технології в навчанні дизайну, що мають передові ресурси для забезпечення процесу освіти на рівні сучасних ринків.

У студентів є можливість вивчати: Дизайн інтер'єру (конструювання меблів та елементів оздоблення для найвідоміших фабрик світу), Fashion Дизайн (створювати та запускати у виробництво власні колекції одягу), Промисловий дизайн (розробка дизайну техніки від роботів до автомобілів) та Комунікативний дизайн (телебачення, кіно, ЗМІ).

Для талановитих студентів, ВНЗ пропонує стипендіальні програми (1000 злотих/місяць) та гранти. Окрім цього, студент отримує безкоштовне стажування в світових корпораціях за спеціальністю (Google, IBM, Microsoft VOX, Skoda, Stattdecor IKEA).

Потреба в дизайнерах та їх інноваційних проектах — це вимога сучасного світу. Саме тому, на вимогу Міністерства Освіти та Науки Польщі, був запроваджений новий та амбіційний напрямок - Дизайну. Якщо Ви креативний та цілеспрямований, і вважаєте, що якість життя - це якість оточення, тоді скористайтесь шансом стати професіоналом завдяки School of Form та втілити свої мрії в реальність.

Зверніть увагу! Подання документів реалізоване ще до отримання атестату. Терміни подачі документів для випускників шкіл до 1.02.2015.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини