Спеціальність "Дизайнер інтер'єру". Вибираємо польський університет для вступу

22725
Facebook Twitter
Спеціальність "Дизайнер інтер'єру". Вибираємо польський університет для вступу

Якщо Вас цікавить даний напрямок та Ви хотіли б знайти престижні університети за кордоном, для освоєння навичок в дизайні інтер'єру, то ця стаття буде корисна Вам.

На сьогодні, кваліфіковані фахівці з дизайну інтер'єру досить потрібні на вітчизняному та закордонному ринках праці. Це пояснюється тим, що в професійних навичках даного експерта мають потребу власники квартир/будинків, охочі втілити свої задуми в оформленні житла. Також, вдаються до послуг дизайнера: ресторани, готелі, офісні та торгові комплекси, які вимагають грамотної розробки концепцій інноваційного стилю та гармонії в интерьерному просторі. Дизайнери інтер'єру повинні володіти такими особистими якостями, як: колірне та візуальне сприйняття простору та співвідношення предметів у ньому, розвиненість в естетичному та художньому смаку, здатність до конструювання, креслення та проектування. Тому, якщо Вас цікавить даний напрямок та Ви хотіли б знайти престижні університети за кордоном, для освоєння навичок в дизайні інтер'єру, то ця стаття буде корисна Вам.

Особливості професії дизайнера інтер'єру

Робота в індустрії дизайну є багатозадачним профілем. Дизайнери інтер'єрів створюють неповторний стиль та обстановку в приміщенні, згідно з бажаннями та стилістичними уподобанням клієнта. Також, вони керують усім процесом оформлення інтер'єру — починаючи від планування приміщення, освітлення, акустики, системи вентиляції, обробки стін та завершуючи текстильним дизайном та розставленням меблів. Крім того, професія, що розглядається, має кілька кваліфікацій/різновидів — це графічний, ландшафтний, промисловий, архітектурний дизайн. Тому, професіонали цієї сфери зможуть знайти роботу в майстернях з декору, будівельних фірмах, профільних компаніях, що спеціалізуються на облаштуванні осель та офісів.

Польські ВНЗ, що пропонують навчання за фахом "дизайн інтер'єру"

Майбутній дизайнер інтер'єру вивчає розробку дизайн-проекту, з урахуванням всіх побажань клієнта, створення макета, з допомогою комп'ютерних програм AutoCAD, ArchiCAD, Sweet Home 3D, Photoshop, 3D-Max. Також, студенти набувають навички в декоруванні приміщень та раціональному плануванні, складанні кошторису витрат, професійному доборі будівельних матеріалів. Фахівці UP-STUDY рекомендують пройти навчання за напрямом "дизайн інтер'єру" в таких університетах Польщі:

1. SCHOOL OF FORM/УНІВЕРСИТЕТ ДИЗАЙНУ. Він є міжнародним вищим навчальним закладом, який знаходиться в Познані. Спеціалізується ВНЗ на навчанні та випуску кваліфікованих кадрів в області дизайну. Навчальна програма університету отримала нагороду від Міністерства науки та вищої освіти Польщі.

Вона була розроблена керівником ВНЗ Лідевіем Еделькорт спільно з викладачами-методистами та провідними закордонними дизайнерами. School of Form має сучасні аудиторії, для теоретичних лекцій, а також, майстерні та лабораторії, обладнані новітньою технікою, для практичних занять.

2. SZKOŁA WYŻSZA PSYCHOLOGII SPOŁECZNEJ/УНІВЕРСИТЕТ ГУМАНІТАРНИХ НАУК ТА ПСИХОЛОГІЇ в Познані. Даний вищий навчальний заклад є відомим приватним університетом країни, який входить до рейтингу польських ВНЗ, з високої якості викладання. SWPS має тісні партнерські відносини з університетами Німеччини, Данії, Великобританії, Іспанії, Китаю. Тому, студентам SWPS надається можливість пройти практику у ВНЗ-партнерах та отримати подвійний диплом, який котується у всіх країнах світу. Також, SWPS славиться високим рівнем працевлаштування студентів, після закінчення навчання.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновки, що освоївши спеціальність "дизайн інтер'єрів" можна реалізувати свій потенціал у багатьох напрямках. Дизайнери інтер'єрів повинні володіти гарними знаннями в галузі інженерії, будівництва, графіки, мистецтва, психології. Крім технічного складу розуму, фахівцю з дизайну інтер'єру знадобиться комунікабельність та розуміння смаків клієнта. Від того, наскільки залишиться задоволеним замовник, після виконаної роботи дизайнера, залежать його подальші успіхи в кар'єрному зростанні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини