У Познані скоро почнеться ярмарок «Natural Beauty»!

5292
Facebook Twitter
У Познані скоро почнеться ярмарок «Natural Beauty»!

Четверте видання виставки Natural Beauty відбудеться у чарівному місті Великої Польщі, в унікальному та кліматичному місці, де бізнес зустрічається з мистецтвом — у Познані, Старий пивоварний завод.

Після успіху у Варшаві та у Вроцлаві, Республіка Польща, цього разу, виставка Natural Beauty буде доступна для відвідування вже у найближчому майбутньому. Четверте видання виставки Natural Beauty відбудеться у чарівному місті Великої Польщі, в унікальному та кліматичному місці, де бізнес зустрічається з мистецтвом — у Познані, Старий пивоварний завод. У масштабному заході цього випуску візьмуть участь десятки виробників з Польщі та з-за кордону. Відвідати подію мають можливість студенти польських освітніх структур, молоді пані, експерти сегмента натуральної косметики, фахівці з косметичних послуг, підприємці малого бізнесу, гості країни, які приїхали з метою шопінгу та не тільки, а також інші зацікавлені особи.

Легке масло для тіла, скраби, котрі зволожують, ароматичні масла, всі натуральні косметичні засоби, створені на основі трав та рослинних екстрактів, а також багатство органічних та веганських продуктів для будинку, Ви можете купити у PoznaniStarym Browarze 1 та 2 вересня поточного року, на черговому виданні національної виставки натуральної косметики «Natural Beauty».

Косметика, заснована на натуральних інгредієнтах, досягає свідомих споживачів, які прагнуть розширити свої знання про неї. Ярмарок Natural Beauty присвячений таким людям. Ви зустрінете тут творців та власників косметичних брендів та мануфактур, часто справжніх ентузіастів та експертів з цього питання, які прийдуть не тільки з їх натуральними та веганськими продуктами, а й будуть давати поради, ділитися своїм досвідом та знаннями.

Навіть якщо Ви дбаєте про шкіру належним чином протягом усього літа, захищаєте її фільтрами, чистите та зволожує, вона все одно може бути не у кращому стані після літа. Натуральна косметика, яка вбирає з природи найдорогоцінніші речовини та допомагає позитивно впливати на стан шкіри різних ділянок — це те, що потрібно після спекотного літа та, у майбутньому, після довгої зими. Організатори проекту щиро запрошують всіх жителів та гостей Польщі на даний захід, на якому вони розповідатимуть про те, що робить здоров'я та красу прекрасним дуетом!

Пропозиції, які можна зустріти на ярмарку, будуть представлені:

— творцями натуральної косметики;

косметологами, художниками макіяжу, стилістами;

— експертами в області краси та здоров'я;

— салонами краси.

Трохи про локацію

Старий Бровар у Познані — це сучасний торговий центр, який є справжнім центром культури та освіти. Ви можете зробити покупки у більш ніж 200 магазинах, добре поїсти, поспілкуватися з мистецтвом та хорошим дизайном, взяти участь у численних семінарах та заходах, та одним з них стане ярмарок Autumn Natural Beauty.Природна краса — натуральна косметика:1-2 вересня 2018 рокуСтарий Бровар, Пасаж, рівень «0»Вхід вільний у робочий час центруПоточна інформація: https://facebook.com/events/670450106630441/www.targinaturalbeauty.pl

Анонс

П'ятий випуск ярмарку Natural Beauty відбудеться у Вроцлаві 29 та 30 вересня 2018 року, з 11:00 до 18:00 у незвичайному просторі Zajezdni Dąbie — Центр Культури Часопресестецен, на вул. Трамвайній 1-3. Ярмарок Natural Beauty буде проходити як паралельний захід у 19-му випуску знакового модного ярмарку «Fashion Meeting Pop Up Store» (www.fashionmeeting.pl). До речі, якщо Ви є молодим підприємцем, що створює власні косметичні засоби, тоді можете взяти участь у Вроцлавському п'ятому виданні. Для цього необхідно відправити заявку за адресою: zgloszenia@targinaturalbeauty.pl. У ній потрібно вказати наступні дані: назву компанії, ім'я та прізвище, посилання на сайт/фан-сторінку у Facebook, номер телефону. До зустрічі у Познані та у Вроцлаві.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини