Косметологія — Краса та наука створює сучасний світ

7501
Facebook Twitter
Косметологія — Краса та наука створює сучасний світ

Більшість абітурієнтів на сьогоднішній день вже не хочуть бути ні вчителями, ні інженерами. Програма UP-STUDY радить звернути свою увагу на перспективну спеціальність Косметолог.

Більшість абітурієнтів на сьогоднішній день вже не хочуть бути ні вчителями, ні інженерами. Програма UP-STUDY радить звернути свою увагу на перспективну спеціальність Косметолог. Ринок праці та фінансова перспектива майбутньої роботи відіграє першочергове значення у виборі професії серед молоді. Особливу популярність серед дівчат, які стоять перед вибором напрямку в навчанні набуває косметологія.

У майбутнє із Косметологією

Косметологія - це єдина професія, яка поєднує у собі любов до краси, творчість і медичну компетентність фахівця. Сфери праці дуже широкі: від дерматологічних кабінетів до салонів краси та клінік пластичної хірургії.

В умовах сьогодення косметологічні клініки є одними із найбільш прибуткових сфер підприємницької діяльності, а кваліфіковані фахівці такої галузі цінуються та перебувають в постійному попиті на ринку праці. Середній місячний прибуток пластичного хірурга перевищує у п'ять разів дохід лікаря-терапевта та прирівнюється до прибутку дантиста. Найкраще готує спеціалістів за даним напрямком незмінний партнер Програми “UP- STUDY” Університет АЛЬМАМЕР у Варшаві.

Навчання та перспектива

Випускники Університету АЛЬМАМЕР є висококваліфікованими спеціалістами та створюють вагому конкуренцію на ринку праці. Професійна база, яку Ви отримаєте після здобуття освіти навчання у ВУЗі, дає можливість продовжити освіту на здобуття таких професій як лікар пластичної хірургії, лікар-реабілітолог, лікар-імунолог, дерматолог тощо, або розпочати власну практику та створити свій бізнес.

Основні предмети до вивчення, що входять до академічного курсу в Університеті АЛЬМАМЕР: біологія, генетика, біофізика, анатомія, фізіологія, біохімія, імунологія, фармакологія, пластична і естетична хірургія та інші.

Кар'єра

Завданням Університету у підготовці професійних кадрів є не лише надання професійних навичок по даній сфері, це навчання, яке акцентоване на підготовку таких випускників, які в подальшому зможуть розвинути власний бізнес та створювати робочі місця для населення. Які б пріоритети не ставили перед собою майбутні спеціалісти, в Університеті АЛЬМАМЕР створена найкраща атмосфера для їх повної реалізації. Постав на UP-STUDY та приєднуйся до успішних та конкурентноспроможних європейських спеціалістів!

На сьогоднішній день, будучи учасником Програми UP-STUDY "Навчання в Польщі", абітурієнт може бути успішно зарахованим до даного Вузу, без здачі вступних іспитів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини