Стань культурним лідером! Безкоштовний тренінг «Трампліни, що ведуть до культури»

5038
Facebook Twitter
Стань культурним лідером! Безкоштовний тренінг «Трампліни, що ведуть до культури»

Фонд «OPEN MIND» запрошує всіх молодих людей, студентів локальних університетів та тих, котрі приїхали з усіх куточків Республіки Польща, а також зацікавлених осіб з-за кордону на Вроцлавський CRZ Krzywy Komin.

Фонд «OPEN MIND» запрошує всіх молодих людей, студентів локальних університетів та тих, котрі приїхали з усіх куточків Республіки Польща, а також зацікавлених осіб з-за кордону на Вроцлавський CRZ Krzywy Komin, який перетвориться на справжній «трамплін до культури». Програма містить серію безкоштовних тренінгів та майстер-класів від студії «Лідер культури». Це спеціальна пропозиція для аніматорів культури, соціальних працівників, незалежних художників та ремісників, а також діячів культури. Зверніть увагу, що майстер-класи відбудуться 29 серпня 2019 року.

Культура Лідер Культури — одна з семи студій, які працюють у рамках проєкту «Трамплін для культури». Він адресований художникам, ремісникам, дизайнерам та всім людям, які працюють у творчих секторах, як у комерційному, так і у соціальному плані. Фонд спеціально запрошує фахівців, що займаються культурною діяльністю, до різних установ та неурядових організацій, а також підприємців, особливо тих, хто починає свою кар'єру у сфері культури.

Pracownia Kultury Lider Kultury пропонує безкоштовні тренінги та семінари, які дадуть учасникам знання та інструменти, необхідні для ведення власного бізнесу у художніх областях, для проведення анімаційних заходів та культурних проєктів. Головною метою Культура Лідер Культури є навчання свідомих та компетентних керівників, які самі будуть ініціювати подальші «трампліни» для культури, мистецтва та соціального розвитку.

Тематика семінару включає, серед іншого, управління проєктами, створення іміджу, основи самопрезентації та маркетингу, а також навички спілкування — переговори, розв’язання конфліктів, впевненість у собі. Тренінги та семінари дають учасникам ключові професійні компетенції та можливість планувати, організовувати та проводити свою діяльність у динамічних творчих сферах.

Семінари, у першу чергу, спрямовані на:

  • аніматорів культури;
  • людей, які працюють у відповідному секторі;
  • художників, майстрів, дизайнерів;
  • людей, що займаються бізнесом у сфері культури;
  • соціальних лідерів;
  • та всіх тих, хто хоче розвиватися у креативних індустріях!

Заняття проводитимуть фахівці з менеджменту, висококваліфіковані тренери з комунікації, керівники проєктів та досвідчені аніматори культури. Найближчі семінари-практикуми — «Управління власним проєктом у культурі» відбудуться 29 серпня у Центрі професійного розвитку «Krzywy Komin». Реєстрація доступна за адресою: http://www.krzywykomin.pl/wydarzenia/zarzadzanie-wlasnym-projektem-w-kulrody/

«Трампліни у культуру» — це професійна пропозиція протягом усього року, заснована на діалозі між сучасним дизайном та технологіями, а також традиційними ремеслами та культурою у широкому матеріальному розумінні. Програма, серед іншого, містить близько 60 безкоштовних заходів у 7 тематичних семінарах: культура одягу, культура меблів, книжкова культура, культура графічної анімації, культура лідера культури, дитячий батут та старший батут. Програма «Трамплін, що веде до культури» фінансується Міністерством культури та національної спадщини Республіки Польща.

Участь у всіх заходах безкоштовна. Якщо Ви маєте вільний час, а також бажаєте стати частиною цієї цікавої події, реєструйтеся на зазначеному вище сайті, адже кількість місць обмежена.

Більш детальна інформація про проєкт: trampolinadokultury.pl, krzywykomin.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини