Туризм та готельний бізнес в польському університеті. Огляд спеціальності

5549
Facebook Twitter
Туризм та готельний бізнес в польському університеті. Огляд спеціальності

Стаття зацікавить тих абітурієнтів, які планують реалізувати свій потенціал в напрямку туризму та готельного бізнесу, оскільки, ми детально розглянемо всі особливості цієї спеціальності та перспективи, після закінчення ВНЗ.

Туризм та готельний бізнес — та сфера, яка приносить високий дохід, у разі добре налагоджених взаємовідносин між державами та високим рівнем послуг, що надаються. З усіх секторів економіки країни, саме туристичний розвивається найбільш динамічно, тим самим, становлячи значну частину державного бюджету. З огляду на це, потреба в кваліфікованих кадрах завжди є. Вищі навчальні заклади Республіки Польща надають знання на такому рівні, який дозволяє стати висококласним фахівцем як в даному напрямку, так і в багатьох інших. Стаття зацікавить тих абітурієнтів, які планують реалізувати свій потенціал в напрямку туризму та готельного бізнесу, оскільки, ми детально розглянемо всі особливості цієї спеціальності та перспективи, після закінчення ВНЗ.

Особливості вивчення спеціальності «Туризм та готельний бізнес» в університетах РП

Тільки людина, яка отримала якісний диплом в європейському закладі вищої освіти, може стати тією ланкою, завдяки роботі якої, вся система буде працювати, як налагоджений механізм. Чим більше таких співробітників, тим менше шансів зазнавати збитки. На сьогодні, багато іноземців, у тому числі й українці, вибирають для здобуття вищої освіти у напрямку туризму ВНЗ Польщі, оскільки, крім доступної вартості та високої якості, саме тут можна набути практичних навичок в обраній професії. На лекційні заняття запрошують експертів сфери, які діляться особистим досвідом. Також, на практичних заняттях приділяється увага кейсам, вікторинам, командним завданням. Часто, проводяться відкриті зустрічі, на яких виступають не тільки провідні фахівці, а й дипломати, перекладачі, посли — це дозволяє зрозуміти спеціальність з різних ракурсів.

Більшість студентів польських установ вищої освіти, які навчаються на стаціонарі, шукають підробіток, та, найчастіше, ті, хто вчиться у напрямку готельного бізнесу та туризму, знаходять її у відповідній сфері. Такий підробіток корисний не тільки тим, що з'являються додаткові матеріальні кошти, а й тим, що студенти, починаючи працювати зі стартових посад, можуть повністю розібратися в специфіці дії всієї системи.

Специфіка напрямку та перспективи, після отримання диплома

Професія в напрямку туризму та готельної справи не є щоденним святом, адже це різні речі, відпочивати самому та реалізовувати відпочинок для клієнтів. В обов'язки входить великий спектр завдань, від якості виконання якого залежить те, як швидко фахівець може просуватися кар'єрними сходами. Ще під час навчання, студенти отримують навички:

— складання маршрутів та програм розваг;

— організації трансферів та бронювання квитків;

— ведення переговорів зі стороною, яка приймає гостей;

— рішення непередбачених ситуацій;

— складання розпоряджень, їх доручення відповідному співробітнику та контроль за виконанням;

— правильного підбору персоналу.

Це далеко не повний перелік всіх завдань, оскільки, у кваліфікованого кадру цього напрямку повинні бути навички фінансового планування, менеджменту, психології, ділообороту, ну і хороші знання законодавчої бази, яка стосується прав захисту споживача.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що професія у сфері туризму та готельної справи дуже цікава, але вимагає високого рівня концентрації, знання кількох мов та умінь організовувати не тільки себе, а й інших людей. У польських університетах надають знання, які допомагають бути конкурентоспроможними на міжнародному ринку праці та реалізувати свій потенціал в заданому напрямку. Маючи рейтинг вищий за середній, спеціальність все ще користується популярністю, а випускники можуть швидко знайти роботу, після отримання якісного диплома.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини