Трохи про нашу програму підтримки студентів в Польщі. Що таке UP-SUPPORT?

8378
Facebook Twitter
Трохи про нашу програму підтримки студентів в Польщі. Що таке UP-SUPPORT?

Звичайно, відправляючи свою дитину на навчання в іншу країну, всі батька хвилюються, адже існує невеликий мовний бар'єр, навіть після закінчення мовних курсів.

Звичайно, відправляючи свою дитину на навчання в іншу країну, всі батька хвилюються, адже існує невеликий мовний бар'єр, навіть після закінчення мовних курсів. Також, кілька місяців йде адаптаційний період, коли треба з'ясувати всі деталі та познайомиться з новим європейським суспільством. Ще, існують побутові проблеми, наприклад, куди звертатися в разі травми, як користуватися громадським транспортом та інші важливі деталі, які просто не відомі іноземному студентові польської установи вищої освіти. Тому, центр польської освіти створив програму підтримки студентів, які вступають з нашою допомогою. Завдяки оперативності реагування співробітників центру, Ваша дитина зможе вийти з будь-якої ситуації, що склалася, а також швидко адаптуватися в новому місті та ВНЗ.

Що являє собою комплексна підтримка UP-SUPPORT?

Дана програма передбачає допомогу українським студентам, які навчаються в одному з п'ятнадцяти рейтингових установ вищої освіти, в будь-який час доби (24/7). UP-SUPPORT була створена на підставі десятирічного досвіду надання послуг освіти для українських абітурієнтів. У будь-якій непередбаченій ситуації, або в разі дії непередбачуваних факторів, Ви можете звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців, які розкажуть, як діяти та що робити. Випадки, в яких студенти звертаються в нашу службу можуть носити різний характер, розглянемо найпоширеніші:— виникнення потреби пошуку житла, або переселення. Наведемо приклад з відгуком від вдячного студента, який навіть не був нашим клієнтів: «Для вступу до ВНЗ РП була мною обрана інша компанія.

Документами та орендою житла займалася компанія. За житло взяли передоплату майже п'ятсот злотих, та малося на увазі, що буду проживати в хостелі з двома іншими студентками. Проблеми почалися пізно ввечері, коли приїхала на об'єкт проживання. Мені повідомили, що дві майбутніх співмешканки відмовилися від цієї кімнати, та, якщо я хочу залишитися, повинна заплатити повну вартість 1700 злотих. Умови житла не вартували й передоплати, але, коли я зателефонувала в ту компанію, вони на високих нотах відмовилися надалі в вирішенні питання. Моя близька подруга вступала за допомогою UP-STUDY, та дала мені номер підтримки компанії. Попри пізній дзвінок, та прохання від сторонньої людини, мені підшукали варіант вже протягом 15 хвилин, з хорошими умовами та за доступною вартості. Я дуже вдячна чуйним людям з UP-SUPPORT, які відгукнулися, та запропонували подальшу підтримку». — Юлія;— допомога в адаптації до країни, міста, культури та менталітету;— будь-яке питання, що стосується здоров'я: температура, травми;— втрата документів;— дезорієнтація в місті;— не знаєте, як скористатися страховим полісом;— є проблеми в університеті з однолітками;— покупка нерухомості, отримання водійського посвідчення.

Тепер, можна бути абсолютно спокійними за своїх дітей, адже у батьків є постійний зв'язок з кураторами, а у дітей — надійний помічник.

Переваги вступу з центром польської освіти

Не тільки той факт, що існує така продумана підтримка, але й ряд інших переваг, з кожним роком, привертають все більше абітурієнтів вступати з нашою компанією:1. Допомога у виборі міста, ВНЗ та спеціальності, яка підійде саме Вам.2. Можливість отримати ексклюзивну знижку на оплату навчання.3. Підтримка у підготовці та подачі документів.4. Діє програма з безкоштовного навчання польської мови.5. Візова підтримка.6. Стовідсотковий вступ в один з кращих вищих навчальних закладів.7. Представництва не тільки в Україні, але і в Польщі.Отже, зробивши один правильний вибір в бік UP-STUDY, Ви отримуєте переваги на весь термін навчання. Завдяки кваліфікованим співробітникам кожного підрозділу, у нас повністю злагоджена робота, націлена на Ваш комфорт та добробут. Саме з нами Ви зможете отримати європейський диплом, з максимальною економією коштів та нервів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини