Кращі хостели у Польщі

7412
Facebook Twitter
Кращі хостели у Польщі

У перекладі з англійської мови слово «hostel» означає гуртожиток, готель. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші хостели у Республіці Польща, які мають велику кількість позитивних відгуків.

У перекладі з англійської мови слово «hostel» означає гуртожиток, готель, турбаза. У всьому світі, цей вид житла має популярність у студентів, тому що, це комфортабельний дешевий нічліг в іншій країні, який підходить для великих компаній. Крім того, це гарна можливість розширити своє коло знайомств та дізнатися необхідну інформацію про визначні пам'ятки, незвичайні місця міста, в якому Ви перебуваєте. Кожен постоялець може вибрати кімнату, яка підходить йому. Вони бувають різних типів. Double room — це повноцінний номер на двох, де зможуть зупинитися закохані пари. Twin room також розраховані на двох, але у кімнаті стоять два односпальні ліжка. Загальні кімнати можуть бути розділені на жіночі, чоловічі, сімейні, змішані.

Вони будуть зручними для великих компаній розміром від 8 до 16 осіб.

Виходячи з такого розмаїття номерів, хостели підійдуть, як для відпочинку з сім'єю, друзями, так і для довгострокових робочих поїздок. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші хостели у Республіці Польща, які мають велику кількість позитивних відгуків.

Цікаві польські хостели

1. Wilson Hostel Warszawa. Даний хостел є екологічним міні-готелем, де постояльці можуть розслабитися та насолодитися унікальним екодизайном. Кімнати Wilson Hostel обладнані за всіма новітніми ергономічними та екологічними технологіями. Завдяки цьому, вони підійдуть людям, що страждають різними алергіями. Вранці, гостям хостелу подають континентальний сніданок, включений у вартість проживання. Також, у будь-який час у Вас буде вільний доступ до безлімітного чаю, кави, мінеральної води. Міні-готель функціонує коштом сонячних батарей, встановлених на даху будівлі. Ще однією особливістю хостела є те, що за бажанням Вас можуть поселити у капсульні кімнати у стилі японських готелів.

2. Barka Basia у Кракові. Примітний він тим, що це справжній корабель, який знаходиться на березі річки. Складається він з двох поверхів:

нижній — номера, верхній — кафе просто неба, де Ви зможете перекусити та отримати задоволення від красивого пейзажу. У маленькій, але зручній каюті є все необхідне для комфортного проживання. Також, хостел за окрему плату надає прокат човнів, каное та оренду велосипедів.

3. Królewska Hostel. Один з найвідоміших хостелів у Любліні. Знаходиться він в історичному центрі міста, у двохстах метрах від головної ринкової площі. З великих вікон готелю відкривається вид на сторожову вежу та красивий бульвар. Крім того, у деяких кімнатах є балкони, на яких у теплу пору року можна зручно розташуватися з чашкою кави/чаю. У повному розпорядженні гостей знаходиться їдальня з телевізором, а також кухня з кавоваркою, електричним чайником, холодильником та кухонними приладдями. Крім того, у загальному лаунджі Ви можете скоротити час за настільними іграми. У 550 метрах від Królewska Hostel знаходиться Люблінський замок — одна з головних історико-архітектурних пам'яток, яка приваблює чимало туристів з різних країн.

У висновку, ми можемо сказати, що даний вид житла є оптимальним варіантом, як для разових ночівель, так і для довготривалого проживання.

Польські хостели — це окремі арт-простори, які мають індивідуальний стиль та атмосферу. Також, кожен хостел надає все необхідне для комфортного проживання: кухню/посуд для самостійного приготування їжі, санвузол, меблі, рушники/постільну білизну, інтернет. Часто, вони розташовуються у центрі міста, звідки легко добиратися до всіляких пам'яток та закладів, тому, фахівці UP-STUDY рекомендують хостели, як місця для зручного та дешевого проживання у Польщі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини