Нові представництва у містах: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ та Житомир

8485
Facebook Twitter
Нові представництва у містах: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ та Житомир

Ми раді проінформувати Вас, що з жовтня 2016 року відкрито нові представництва UP-STUDY у 5 містах України. Прийом документів вже розпочато.

Ми раді проінформувати Вас, що з жовтня 2016 року відкрито нові представництва UP-STUDY у містах: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ та Житомир. Прийом документів на спеціальних умовах

вже розпочато.

Подача документів у нових представництвах

Для мешканців міст: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ, Житомир та прилеглих районів, відтепер, стало простіше вступити до польських університетів. Достатньо лише записатися у представництво у своєму місті на подачу документів, обрати ВНЗ та факультет. UP-STUDY гарантує Вам зарахування, якісну підготовку документів, підбір житла та програму підтримки у Польщі UP-SUPPORT протягом трьох років навчання.

Станом на жовтень 2016 року, Центр польської освіти UP-STUDY є найбільшою в Україні мережею освітніх центрів зі спеціалізацією "Навчання у Польщі для українців". Представництва функціонують у 27-ми найбільших містах та столиці Києві. Всі абітурієнти можуть розраховувати на безкоштовну консультацію, щодо вибору майбутньої спеціальності та профільного ВНЗ. Процедура прийому документів у представництві займає до двох годин, по закінченню якої, виноситься рішення про зарахування.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини