Travel Post. Як швидко та дешево передати посилку студенту у Польщу?

2903
Facebook Twitter
Travel Post. Як швидко та дешево передати посилку студенту у Польщу?

Тепер, крім поштових пересилань існує сервіс, який може бути набагато корисніше, та, що важливо, доступніше — це Travel Post. Саме про нього ми більш ґрунтовно поговоримо у даній статті.

Сьогодні тільки недалекоглядні люди можуть не оцінити всіх переваг якісного європейського диплома. Решта вже або навчаються в одному з університетів Європи, або знаходяться на стадії вибору країни навчання та підготовки документів. Найбільш прагматичні українці віддають перевагу установам вищої освіти Республіки Польща, оскільки ВНЗ даної держави пропонують якісне навчання, низьку вартість за рік, великий вибір спеціальностей, комфортні умови при отриманні знань та великі перспективи працевлаштування, після отримання необхідної кваліфікації. Природно, навчання за кордоном вимагає того, що потрібно планувати свої дії та переміщення завчасно, щоб не витрачати зайві кошти. Одним з таких нагальних питань може стати передача посилки своєму чаду. Зважаючи на стрімкий розвиток різних сфер діяльності з'являються все нові можливості, та тепер, крім поштових пересилань існує сервіс, який може бути набагато корисніше, та, що важливо, доступніше — це Travel Post. Саме про нього ми більш ґрунтовно поговоримо у даній статті.

Що це за сервіс та як він діє?

Travel Post — пошта, яка, за словами організаторів, має душу. Дійсно, випробувавши на собі переваги цієї програми, фахівці центру польської освіти UP-STUDY поспішають поділитися новою можливістю. Суть криється у наступному: людина, що планує зробити авіаподорож за кордон, пройшовши реєстрацію у додатку, може запропонувати взяти з собою посилку та передати її адресату. Це двосторонній додаток, де можна як запропонувати передати посилку, так і попросити її доставити. Розберемо на прикладі: якщо Вам необхідно відправити передачу до будь-якого з польських міст (або куточків інших країн світу), Ви проходите реєстрацію, вказуєте пункт відправлення, пункт доставлення, після чого, програма видає всі варіанти, які доступні на необхідну дату. Продуманий сервіс настільки зручний, що при виборі кур'єра (людини, що здійснює переліт у потрібне Вам місто), Ви бачите, який обсяг його багажу можна використовувати у своїх цілях. Також, є чат, який дозволяє обговорити всі умови угоди з безпосереднім мандрівником.

Оплата за послугу та переваги Travel Post

Оплата, це ще одна перевага сервісу, оскільки відправник регулює її самостійно. Під час оформлення запиту на оправлення, Ви описуєте передачу, додаєте фото, вказуєте вагу, терміни відправлення, а також винагороду, яку хотіли б заплатити. Зв'язавшись у чаті з потенційним кандидатом, можна обговорити, чи підходить йому запропонована сума. Також, що важливо, платити за послугу краще вже отримавши у руки посилку. Ще одним явним плюсом є те, що це зручно і для кур'єра, який може таким чином здешевити подорож. Ні для кого не секрет, що студенти, які навчаються у Польщі мають можливість часто подорожувати до країн Європи на вікенди, так чому б не заробити, якщо це так просто. Для батьків це шанс побалувати учня, який отримує освіту у Польщі презентами, передати документи або подбати про наявність теплих речей у холодну пору року.

Отже, Travel Post — сервіс, який вигідний для будь-якої зі сторін угоди. Передати посилку до польського міста, через який здійснюються перельоти просто, причому не потрібно хвилюватися за її збереження, адже сервіс об'єднує відповідальних та доброзичливих людей. Також такий тип пересилання є конкретним, адже відомо час прибуття кур'єра та маловитратним, оскільки рівень винагороди пропонується відправником.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини