ТОП університетів світу: Імперський коледж Лондона (Imperial College London). Огляд університету

12712
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Імперський коледж Лондона (Imperial College London). Огляд університету

Imperial College London є єдиною у своєму роді установою у Великобританії, яка орієнтується виключно на науку, інженерію, медицину та бізнес.

Порівняно невеликий за лондонським мірками, але, без сумніву, один з найпрестижніших закладів вищої освіти Великої Британії — Імперський коледж Лондона (Imperial College London). Бувши восьмим у світі в рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 року, Imperial College London є єдиною у своєму роді установою у Великобританії, яка орієнтується виключно на науку, інженерію, медицину та бізнес. Імперіал базується в Південному Кенсінгтоні в Лондоні, в районі, відомому під назвою «Альбертополіс». Публічний некомерційний університет, він був заснований в 1907 році та вливався до складу Університету Лондона (University of London). Одним з найбільш характерних елементів імперського закладу є те, що учні приєднуються до спільноти дослідників світового рівня.

Факультети та вартість навчання в Імперському коледжі Лондона

Як і раніше, коли даний навчальний заклад входив до складу Університету Лондона, так і тепер, коли ВНЗ є самостійною навчальною одиницею, він надає можливість навчатися тільки на наступних факультетах:

1. Інженерії (Faculty of Engineering).

2. Медицини (Faculty of Medicine).

3. Природних наук (Faculty of Natural Sciences).

4. Імперський коледж бізнес-школи (Imperial College Business School).Як резиденти країни, так і іноземні абітурієнти вступають в даний ВНЗ на підставі іспитів та оцінок. Вартість бакалаврату для локальних студентів становить $12,500 за рік навчання, магістратури — $7,500. Нерезиденти країни можуть бути не сильно приємно здивовані, оскільки за бакалаврат необхідно викласти $39,828/рік, водночас магістратура обійдеться в $41,390/рік.

Кількість студентів та викладачів

На поточний момент, Imperial College London навчає 15 317 студентів, 51% з яких — іноземні громадяни. У свою чергу, викладацький склад теж досить великий та налічує 3722 наукових співробітники. З усіх учнів ВНЗ, 58% отримують знання на науково-кваліфікаційному рівні бакалавра, та по 21-му% відповідно на магістратурі та дослідницьких програмах типу PhD.

Особливості університету та перспективи навчання

Імперіал надає для своїх студентів не тільки ретельно розроблені програми навчання, а й інші привабливі можливості, до яких відносяться:

1. Стипендіальні програми та гранти. Коледж тісно взаємодіє з різними організаціями та фондами, які дають можливість отримати матеріальну підтримку.

2. Програми міжнародного обміну студентами та оплачувані стажування. Беручи участь у 85 проектах Erasmus, ця освітня структура дозволяє студентам отримувати досвід в самих різних країнах світу.Крім цього, навчаючись в Імперіалі, студенти можуть розраховувати на використання комфортних лабораторій, аудиторій, бібліотек та претендувати на гуртожиток.

Особливості університету та перспективи навчання

У Коледжі є кілька кампусів, в тому числі й у Південному Кенсінгтоні, де знаходяться його видатні об'єкти, які включають:

1. Повний імітатор польоту, який використовується для дослідження характеристик обробки та характеристик існуючих та майбутніх літаків.

2. Пілотна установка з уловлювання вуглецю, яка простягається на чотири поверхи, та побудована за промисловими стандартами.

3. Лабораторія гідродинаміки для вимірювання хвиль та їх впливу.

4. Обсерваторія даних КПМГ (DO), найбільша у своєму роді в Європі. Має кругову стіну з 64 моніторів, розраховану на 32 комп'ютери, що полегшує 313 градусів об'ємного бачення.

5. Випробувальні пункти для гібридних безпілотних повітряних роботів в лабораторії, оснащеної 16 високошвидкісними 3D-камерами, здатними відстежувати роботів в польоті, а ще вісім — для відстеження підводного руху.

6. Вітрові тунелі, швидкість руху яких становить від кількох метрів в секунду до Маха.

Отже, Imperial College London — освітня структура, котра динамічно розвивається та має багато досягнень, а також лабораторії та інші об'єкти, для нових наукових досліджень. Престижність та перспективність ВНЗ притягує щорічно десятки тисяч нових абітурієнтів, але, в основному зі Сполучених Штатів та Сполученого Королівства. Для більшості європейців, а, тим більше, жителів СНД плата за рік є непосильним. Не варто засмучуватися, адже якісний європейський диплом, який котується у всіх індустріально розвинених країнах можна отримати зовсім поруч — в Республіці Польща, а наші кваліфіковані фахівці UP-STUDY, допоможуть правильно підібрати структуру та спеціальність.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

21.09 - День відкритих дверей - Навчання в Польщі 2025, 2026

Пропозиція

Запрошуємо Вас безкоштовно відвідати "День відкритих дверей у офісах UP-STUDY" та дізнатися як вступити у кращі ВНЗ Польщі зі знижкою 50%

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини