ТОП університетів світу: Імперський коледж Лондона (Imperial College London). Огляд університету

12052
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Імперський коледж Лондона (Imperial College London). Огляд університету

Imperial College London є єдиною у своєму роді установою у Великобританії, яка орієнтується виключно на науку, інженерію, медицину та бізнес.

Порівняно невеликий за лондонським мірками, але, без сумніву, один з найпрестижніших закладів вищої освіти Великої Британії — Імперський коледж Лондона (Imperial College London). Бувши восьмим у світі в рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 року, Imperial College London є єдиною у своєму роді установою у Великобританії, яка орієнтується виключно на науку, інженерію, медицину та бізнес. Імперіал базується в Південному Кенсінгтоні в Лондоні, в районі, відомому під назвою «Альбертополіс». Публічний некомерційний університет, він був заснований в 1907 році та вливався до складу Університету Лондона (University of London). Одним з найбільш характерних елементів імперського закладу є те, що учні приєднуються до спільноти дослідників світового рівня.

Факультети та вартість навчання в Імперському коледжі Лондона

Як і раніше, коли даний навчальний заклад входив до складу Університету Лондона, так і тепер, коли ВНЗ є самостійною навчальною одиницею, він надає можливість навчатися тільки на наступних факультетах:

1. Інженерії (Faculty of Engineering).

2. Медицини (Faculty of Medicine).

3. Природних наук (Faculty of Natural Sciences).

4. Імперський коледж бізнес-школи (Imperial College Business School).Як резиденти країни, так і іноземні абітурієнти вступають в даний ВНЗ на підставі іспитів та оцінок. Вартість бакалаврату для локальних студентів становить $12,500 за рік навчання, магістратури — $7,500. Нерезиденти країни можуть бути не сильно приємно здивовані, оскільки за бакалаврат необхідно викласти $39,828/рік, водночас магістратура обійдеться в $41,390/рік.

Кількість студентів та викладачів

На поточний момент, Imperial College London навчає 15 317 студентів, 51% з яких — іноземні громадяни. У свою чергу, викладацький склад теж досить великий та налічує 3722 наукових співробітники. З усіх учнів ВНЗ, 58% отримують знання на науково-кваліфікаційному рівні бакалавра, та по 21-му% відповідно на магістратурі та дослідницьких програмах типу PhD.

Особливості університету та перспективи навчання

Імперіал надає для своїх студентів не тільки ретельно розроблені програми навчання, а й інші привабливі можливості, до яких відносяться:

1. Стипендіальні програми та гранти. Коледж тісно взаємодіє з різними організаціями та фондами, які дають можливість отримати матеріальну підтримку.

2. Програми міжнародного обміну студентами та оплачувані стажування. Беручи участь у 85 проектах Erasmus, ця освітня структура дозволяє студентам отримувати досвід в самих різних країнах світу.Крім цього, навчаючись в Імперіалі, студенти можуть розраховувати на використання комфортних лабораторій, аудиторій, бібліотек та претендувати на гуртожиток.

Особливості університету та перспективи навчання

У Коледжі є кілька кампусів, в тому числі й у Південному Кенсінгтоні, де знаходяться його видатні об'єкти, які включають:

1. Повний імітатор польоту, який використовується для дослідження характеристик обробки та характеристик існуючих та майбутніх літаків.

2. Пілотна установка з уловлювання вуглецю, яка простягається на чотири поверхи, та побудована за промисловими стандартами.

3. Лабораторія гідродинаміки для вимірювання хвиль та їх впливу.

4. Обсерваторія даних КПМГ (DO), найбільша у своєму роді в Європі. Має кругову стіну з 64 моніторів, розраховану на 32 комп'ютери, що полегшує 313 градусів об'ємного бачення.

5. Випробувальні пункти для гібридних безпілотних повітряних роботів в лабораторії, оснащеної 16 високошвидкісними 3D-камерами, здатними відстежувати роботів в польоті, а ще вісім — для відстеження підводного руху.

6. Вітрові тунелі, швидкість руху яких становить від кількох метрів в секунду до Маха.

Отже, Imperial College London — освітня структура, котра динамічно розвивається та має багато досягнень, а також лабораторії та інші об'єкти, для нових наукових досліджень. Престижність та перспективність ВНЗ притягує щорічно десятки тисяч нових абітурієнтів, але, в основному зі Сполучених Штатів та Сполученого Королівства. Для більшості європейців, а, тим більше, жителів СНД плата за рік є непосильним. Не варто засмучуватися, адже якісний європейський диплом, який котується у всіх індустріально розвинених країнах можна отримати зовсім поруч — в Республіці Польща, а наші кваліфіковані фахівці UP-STUDY, допоможуть правильно підібрати структуру та спеціальність.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини