ТОП університетів світу: Університетський коледж Лондона (UCL (University College London)). Огляд університету

10094
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університетський коледж Лондона (UCL (University College London)). Огляд університету

Університетський коледж Лондона (UCL (University College London)) — це один з кращих у світі мультидисциплінарних університетів, який має міжнародну репутацію за якість своїх досліджень та викладання.

Будучи найстарішим університетом Лондона та третім за віком ВНЗ у Великобританії, Університетський коледж Лондона (UCL (University College London)) — це один з кращих у світі мультидисциплінарних університетів, який має міжнародну репутацію за якість своїх досліджень та викладання. Дана освітня структура фактично — світовий лідер в області досліджень, що володіє видатними результатами у новітній рамковій програмі досліджень (REF) 2014 року, UCL є домом для центрів підвищення кваліфікації з предметів від медицини до мов, від права, техніки та історії до астрофізики. Міждисциплінарні дослідження завжди заохочується, ВНЗ вірить в те, що всі галузі навчання можуть інформувати та збагачувати один одного, та ця концепція вплетена у всі навчальні програми. Відповідно до рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings Університетський коледж Лондона зайняв 7 позицію.

Історія розвитку та особливості вступу до університетського коледжу

Як і багато старовинних установ вищої освіти, UCL був створений на противагу іншим навчальним структурам. Заснований в 1826 році, він починав свою діяльність з роботи хімічного факультету та декількох мовних. Значно пізніше були відкриті такі факультети:

— математичний;

— географічний;

— Північний госпіталь Лондона;

— інженерної справи;

— фонетики;

— Слейд школа образотворчого мистецтва.

У 40-вих роках XX століття університетська бібліотека та головний зал були сильно пошкоджені від снаряда, котрий потрапив, але ніхто не постраждав.

До недавнього часу, ВНЗ був складовою Університету Лондона (University of London), але вже 13 років (з 2005 року), він видає дипломи особисто, з власним найменуванням.University College London є публічним некомерційним університетом, який має власні методики викладання, широкий викладацький склад та сильну матеріально-технічну базу. На поточний момент, ця освітня структура навчає 28 705 студентів, 46% з яких — іноземні громадяни. У свою чергу, в UCL налічується 5777 викладачів, які мають відповідну кваліфікацію та різні наукові ступені.

Зарахування відбувається на основі оцінок та складання іспитів. Як і в інших іноземних ВНЗ, нерезиденти країни, які бажають здобувати вищу освіту за кордоном, повинні надати сертифікат, що підтверджує високий рівень володіння мовою, тобто — англійською.

Вибір факультетів та вартість навчання

Станом на 2015 рік, UCL запропонував більш ніж 200 бакалаврських програм та майже 400 програм магістратури. Також, варто відзначити, що університетський коледж підготував 122 програми досліджень для науково-кваліфікаційного ступеня доктора наук (MPhil). На сьогодні, він має одинадцять факультетів, до деяких входять і кілька шкіл:

1. Факультет антропогенного середовища, The Bartlett.

2. Факультет інженерних наук.

3. Факультет юриспруденції.

4. Фізико-математичний факультет.

5. Факультет здоров'я населення.

6. Факультет гуманітарних наук та мистецтва.

7. Факультет наук про головний мозок.

8. Факультет освіти та викладання.

9. Факультет природничих наук.

10. Факультет мед.наук.

11. Історичні та соціальні науки.

Ця установа освіти докладає всіх зусиль, щоб впровадити глобальну перспективу в своєму вченні та є багато можливостей для навчання за кордоном на семестр або рік. Близько 25% студентів провели деякий час в інших країнах, як частина навчальної програми. Водночас, говорячи про вартість навчання не можна не помітити, що вона істотно відрізняється для іноземців, ніж для резидентів країни. Плата для рідних студентів на бакалавраті становить 9250 доларів, на магістратурі — 4915 доларів. Що стосується приїжджих учнів, то для них бакалаврат обходиться в 23 975 доларів, а магістратура — у 23 701 доларів. Тому, для тих, хто хоче заплатити менше, але отримати якісний європейський диплом, який відкриє безліч перспектив, фахівці UP-STUDY настійно радять звернути свій погляд на ВНЗ Республіки Польща.

Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що UCL — це перспективна освітня структура, які має багаторічний досвід та великий вибір програм.

Студенти, які потрапляють в інтернаціональну середу навчального закладу мають можливість не тільки отримати знання в обраному напрямку, але й розвиватися всебічно. Правда ті, хто замислюється про отримання вищої освіти за кордоном, але з доступною платою, повинні знайти більш зручну альтернативу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини