ТОП університетів світу: Університет Західної Австралії (The University of Western Australia). Огляд університету

6932
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Західної Австралії (The University of Western Australia). Огляд університету

Маючи популярність, університет Західної Австралії входить до сотні кращих навчальних структур світу, та, згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, займає почесне 93-є місце.

Цей державний дослідницький університет, який розташувався в австралійському штаті Західна Австралія має кампусами у Перті та Олбані. Установа вищої освіти — UWA є динамічною та прогресивною спільнотою викладачів, дослідників, студентів та співробітників, яких об'єднує жага до навчання, інновацій та досліджень. Маючи популярність серед студентів, викладачів та роботодавців, він, у свою чергу, входить до сотні кращих навчальних структур світу, та, згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, займає почесне 93-е місце. Маючи більш ніж сто років історії та досвіду надання якісної освіти, ВНЗ є шостою за величиною установою вищої освіти в Австралії.

Кампуси та лідерство у різних областях

Головний кампус ВНЗ влаштувався у Перті, столиці штату, у свою чергу вторинним кампусом є відділення в Олбані, також UWA володіє іншими об'єктами в других місцях. Університетське містечко у Перті розташувалося у 10 хвилинах від жвавого центрального торгового та ділового району міста, та межує з мальовничою річкою Суон. Він є сумішшю прекрасних піщаних та теракотових будівель початку XX століття та більш сучасних зручностей, оточених зеленими садами, занесеними до списку спадщини. Другий кампус, який розташувався в Облані знаходиться в не менш мальовничому місці та вражає студентів своєю функціональністю та продуманістю академічних об'єктів. Крім цього, ВНЗ має у своєму розпорядженні 6 основних тематичних бібліотек, а також велику бібліотеку в університетському містечку з чотирма загальнодоступними рівнями.

Неодмінно варто звернути увагу на те, що UWA є конкурентоспроможним з широкого кола питань та в рейтингах університетів QS World за тематикою: посів 11-е місце в світі з дослідження мінеральних та гірських розробок; входить до числа 50 кращих в області анатомії та фізіології, сільського та лісового господарства, виконавських мистецтв, психології, науки про землю та морської науки, громадянської та будівельної техніки, а також у спорті.

Вартість навчання, структура факультетів в UWA

Останнім часом, можна було помітити, що з метою розмежування ступеня бакалавра та післядипломної освіти, структура факультетів була істотно змінена. Це досить нова та ефективна система в Австралії, яка швидко прижилася. Студенти, що вступають до ВНЗ для досягнення рівня бакалавра, повинні вибрати трирічну програму. UWA пропонує бакалавра наук (бакалавр), бакалавра комерції (BCom), бакалавра мистецтв (BA) та бакалавра дизайну (BDes). Післядипломне дослідження пропонує дисципліни, пов'язані з попереднім навчанням, та в професійних дисциплінах, які не вимагають попереднього навчання в цій області, наприклад, медицини, сестринської справи, права та стоматології.

Вартість навчання для локальних учнів становить від 9 до 12 тисяч доларів на рік. Нерезиденти Австралії повинні розраховувати на суми у районі $27,367/рік, у залежності від ступеня та обраної спеціальності.

Попри позитивні сторони UWA, фахівці UP-STUDY рекомендують добре обміркувати доцільність вступу до даної структури, оскільки якісний диплом, до того ж з більш доступною платою можна отримати значно ближче.

Отже, Університет Західної Австралії є перспективною освітньою структурою, яку експерти визначили, як кращу в наданні освіти у напряму клінічної медицини. Крім цього, вона дає можливість навчатися на різних напрямках як бакалаврату, так і післядипломної освіти. З огляду на те, що ВНЗ є передовим у штаті, він приваблює не тільки громадян країни, а й іноземців, навчання буде проходити у невимушених багатокультурних обставинах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини