Післядипломна освіта в Польщі. Спеціальності

8440
Facebook Twitter
Післядипломна освіта в Польщі. Спеціальності

Дана стаття цікава тим, що розглядає варіанти отримання освіти, після досягнення ступеня бакалавра, а також, інформує про спеціальності, які займають передові позиції на ринку праці.

Сьогодні, як ніколи, вища освіта цінується дуже високо, та без певних навичок в будь-якій зі сфер діяльності, котрі повинні бути підтверджені відповідним дипломом, не вдасться побудувати кар'єру з високим доходом. Навіть якщо Ви хочете почати свій бізнес, при відсутності знань галузі, ризикуєте зазнати фіаско. Так, історія демонструє нам випадки, коли відомі люди заробили мільйони, маючи за спиною лише атестат зрілості, але це поодинокі випадки, і такі люди досягли висот завдяки старанній праці, досвіду роботи на різних посадах, починаючи з самих низів, та вмінню аналізувати свої невдачі. Для більшості ж вища освіта — це критична потреба, яка закладе фундамент, для будівництва безхмарного майбутнього. Дана стаття цікава тим, що розглядає варіанти отримання освіти, після досягнення ступеня бакалавра, а також, інформує про спеціальності, які займають передові позиції на ринку праці.

Особливості навчання після отримання бакалаврського диплома

Післядипломна освіта має на увазі під собою навчання, з метою отримання вищих освітніх ступенів (з відповідним дипломом), або підвищення кваліфікації (відповідні сертифікати). Розглянемо більш детально:— з отриманням нового диплома — це навчання на магістратурі або докторантурі. Тривалість залежить від спеціальності та кваліфікаційного рівня. Магістратура в Польщі триває 3-4 семестри. Польською мовою, українці навіть можуть претендувати на бюджетне відділення. Проходить як стаціонарно, так і заочно. Докторантура в РП триває 4 роки (8 семестрів). Навчання можна почати, як і на інших рівнях, з будь-якого з двох семестрів. Під час навчання, обов'язковим є написання докторської дисертації, та, згодом, її захист.

— прикладна. Має на увазі навчання без присвоєння наукового ступеня, тобто, МВА, або підвищення кваліфікаційного рівня. Триває 2-3 семестри, на платній основі, в заочній формі. Перевагою є те, що, завдяки правильно складеним графікам занять, навчання не забирає багато часу, дає хороші знання, та є реальна можливість паралельно працювати.

Як обрати спеціальність для післядипломної освіти?

Радісна новина в тому, що для продовження навчання, не обов'язково вибирати спеціальність, таку ж, як в попередньому дипломі. Тобто, Ви можете сміливо орієнтуватися на свої переваги, тенденції ринку та інші фактори, при виборі напрямку досліджень. Фахівці компанії UP-STUDY підібрали для Вас перелік найбільш затребуваних, на сьогодні, спеціальностей, та ВНЗ, в яких їм можна навчитися:1. Інформатика, з рейтингом в 98%. Високооплачувана та найбільш потрібна сфера діяльності. Вивчаються всі аспекти комп'ютерних технологій, та інновації цієї галузі. Середня вартість в діапазоні 1100-2500 євро, за навчальний рік. Перспективніше всього закінчити: Громадську Академію Наук, Академію Фінансів і Бізнесу Вістула, Університет Бізнесу Хендльова, Університет Банківської Справи у Вроцлаві.

2. Графіка, з рейтингом в 95%. На факультеті зустрічається минуле з майбутнім, мистецтво та сучасні технології. Плата за навчання від 1100 до 1595 євро, польською мовою. Кращі ВНЗ для навчання: Академія Фінансів і Бізнесу Вістула, Західнопоморський Університет, Громадська Академія Наук.3. Фінанси та бухгалтерський облік — 91% рейтингу. Навчання на факультеті буде пов'язано з математичними, фінансовими, бухгалтерськими, аналітичними та статистичними дисциплінами, це ж буде супроводжуватися надалі в роботі. Престижно вибирати такі ВНЗ: Академію Вістула, Академію імені Леона Козмінського, Університет Банкова у Вроцлаві.Для більш детальної інформації, щодо установ вищої освіти та напрямків досліджень, звертайтеся в наші представництва в Києві та містах України.

Підбиваючи підсумки варто зауважити, що вибір Польщі, для отримання післядипломної освіти дуже правильний з позиції можливості отримання якісного європейського диплома, з доступною вартістю. Більшість ВНЗ пропонують великий вибір спеціальностей, а також, можливість швидкого працевлаштування не тільки в Польщі, а й далеко за її межами. Завдяки системному підходу, Ви не тільки отримаєте теоретичні знання, а й оволодієте практичними навичками їх використання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини