ТОП університетів світу: Університет Вашингтона в Сент-Луїсі (Washington University in St. Louis). Огляд університету

8350
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Вашингтона в Сент-Луїсі (Washington University in St. Louis). Огляд університету

Університет Вашингтона в Сент-Луїсі входить в число 100 кращих університетів світу за версією Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019.

Університет Вашингтона в Сент-Луїсі, також відомий як WashU або WUSTL, є приватним некомерційним дослідницьким освітнім закладом, який входить в число 100 кращих університетів світу за версією Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019. Він розташований в Сент-Луїсі, штат Міссурі, та був заснований у 1853 році. Названий на честь Джорджа Вашингтона, він по праву пишається тим, що в ньому присутні викладачі та студенти з 50 штатів Америки та 120 країн світу. На поточний момент, в ньому налічується приблизно 14 385 студентів, яких навчає понад 3395 викладачів. У 2017-2018 роках, вони отримали майже 4500 науково-кваліфікаційних ступенів.

Особливості та структура WashU

Створення даної освітньої структури не було спонтанним рішенням, а було чітко розробленим задумом 17-ти лідерів Сент-Луїса, яких хвилювала відсутність навчальних закладів на Середньому Заході. Надалі, був організований Університет Вашингтона у Сент-Луїсі, який зараз є найсильнішим ВНЗ у Сполучених Штатах. В університеті працюють три кампуси та Дослідницький центр Тайсона, лабораторія на відкритому повітрі площею 2000 акрів. Розглянемо їх більш детально:

1. Кампус Данфорт — головний корпус даного навчального закладу, який включає в свою структуру кілька шкіл.

2. Медичний кампус. Washington University Medical Center займає площу в майже 67 гектарів, займаючи 12 кварталів міста. Складається з декількох шкіл, деякі з яких, у свою чергу, пов'язані з навчальною лікарнею.

Медичне містечко включає: Барнс-єврейську лікарню, інститут радіології, центральний інститут глухих, дитячу лікарню Сент-Луїса, інститут реабілітації Сент-Луїса, центр передової медицини, освітній центр Еріка Ньюмана, який служить центром для проведення конференцій.

3. Західний та Північний корпуси, вони, в основному виконують функцію адміністрації, тому не орієнтується на учнів ВНЗ.

4. Дослідницький центр Тайсона, який є польовою станцією, що займає площу в майже 800 гектарів. WUSTL отримав станцію у 1963 році. Використовується як польова станція для досліджень в області біології, а також є науково-дослідним центром.

Вартість навчання та особливості вступу

Залежно від того, який вибрано науково-кваліфікаційний рівень, для резидентів країни вартість буде становити не більш ніж 20 тисяч доларів. Що стосується навчання іноземних громадян, то для них бакалаврат обійдеться в 46.467 доларів, магістратура — 43 тисячі доларів. Всього 20% з усіх кандидатів на навчання в Університеті Вашингтона стають його студентами. Бажаючи стати учнем іноземної установи вищої освіти варто враховувати, що доведеться змагатися з досить сильними кандидатами з різних країн світу. Необхідно не тільки мати високі показники атестата, а й особисте прагнення, мотивації, рекомендації та відмінне володіння мовою. Фахівці UP-STUDY рекомендують, якщо вступ до зазначеної установи — це зважене та остаточне рішення, треба готуватися дуже ретельно та відповідально, як до тестів на знання мови, так і до конкурсу. Якщо Ви допускаєте можливість вибрати інший ВНЗ в іншій країні, тоді варто розглянути перспективні університети Польщі, які гарантують високу якість та доступну вартість навчального року.

Отже, WashU — установа вищої освіти, яка тісно пов'язана з 25-ма лауреатами Нобелівської премії, деякі з котрих зробили новаторські відкриття в стінах ВНЗ. В даному університеті відкривається можливість отримати ступінь в безлічі академічних напрямках. Хоч ця освітня установа надає високу якість послуг освіти, вона не є єдиною у своєму роді та має безліч альтернатив.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини