ТОП університетів світу: Університет Уорвіка (The University of Warwick). Огляд університету

5218
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Уорвіка (The University of Warwick). Огляд університету

Відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019, Уорвік займає 57-у позицію, бувши одним з 100 кращих світових ВНЗ.

Університет Уорвіка є рейтинговою установою вищої освіти, яка розташувалася у Ковентрі, Англія, дійсно має космополітичне студентське товариство. Дослідницька система Excellence Framework (REF) посіла перше місце в Університеті Warwick 7 в Великобританії, у якому 19 відділень та департаментів увійшли в десятку кращих в країні на основі наданих результатів. REF також оцінив 87% досліджень Warwick як «провідні у світі» або «відмінно на міжнародному рівні». Репутація Warwick у напрямку досліджень привертає вчителів, які є одними з кращих у своїй області. Викладачі, які є новаторами, визначають порядок денний для інших. Попри те, чи є присутній в стінах університету студентом, викладачем або дослідником, відмінний підхід допоможе слідувати своїм амбіціям.

Відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Ranking 2019, Уорвік займає 57-у позицію, бувши одним з 100 кращих світових ВНЗ.

Облаштування та вимоги університету Уорвіка

Цю установу вищої освіти було засновано у 1965 році в рамках урядової ініціативи щодо розширення доступу до вищої освіти. Warwick в основному базується на кампусі площею 290 гектарів на околиці Ковентрі із супутниковим кампусом в Уеллсборні та лондонською базою у центрі Лондона. Головним його кампусом вважається комплекс будівель у Мідлендсі. Саме в останньому розташувалася основна маса факультетів, а також відомий центр мистецтва. Другий кампус, який є не менш важливим, має назву Джиббет Хілл, саме тут розташувалася школа медицини. Вествуд — третій за рахунком, але не за важливістю кампус, в якому розташовані спортклуби, тренажерні зали, аптеки, супермаркети, тенісний корт, парки, послуги перукаря та інші, необхідні в побуті заклади.

Всім кандидатам, які розглядають Warwick, як потенційну установу для отримання якісної освіти варто знати, що на відміну від більшості іноземних ВНЗ, в цьому університеті навчальний рік розділений на три триместри, кожен з яких закінчується складанням сесії. Основною вимогою для кандидатів на отримання ступеня бакалавра є рік навчання у вітчизняному ВНЗ або проходження спеціальних курсів А-левел. Кандидати в магістратуру повинні продемонструвати середній бал диплома бакалавра не менш ніж 4.3. Серед стандартних вимог: високий рівень володіння англійською, підтверджений відповідними тестами та повний пакет документів.

Вартість навчання в Warwick

Для резидентів країни плата на бакалавраті становить $12,500/рік, магістратура — $17,500/рік. Іноземним громадянам необхідно інвестувати значно більші матеріальні кошти, бакалаврат — $31,519/рік, магістратура — $34,892/рік. Також, необхідно враховувати витрати на проживання, харчування та інші побутові дрібниці, які обійдуться у чималі суми. Зважаючи на це, а також через необхідність навчатися рік у рідній країні, фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують ґрунтовно подумати про доцільність вступу до Warwick. Якісний європейський диплом з більш доступною платою та менш жорсткими умовами можна отримати зовсім поруч — в Республіці Польща.

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що The University of Warwick є престижним ВНЗ, який має свої відмінні риси та методику викладання. Студенти забезпечені крім аудиторій та лабораторій,

іншими важливими структурними підрозділами, дослідницькими центрами, бібліотеками та спортивними майданчиками. Хоча ВНЗ входить до сотні кращих університетів, він має безліч гідних замін.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини