ЗНИЖКА 50% на навчання у Польщі — UP-STUDY розігрує 30 стипендій. Діє до 31.03

10066
Facebook Twitter
ЗНИЖКА 50% на навчання у Польщі — UP-STUDY розігрує 30 стипендій. Діє до 31.03

Бажаєте навчатися у кращих університетах Польщі за 50% вартості? Тоді, спеціальна пропозиція від UP-STUDY саме для Вас: Виграйте 1 із 30 стипендіальних грантів у Варшаві, Вроцлаві, Кракові, Лодзі, Познані та Ольштині.

Бажаєте навчатися у кращих університетах Польщі за 50% вартості? Тоді, спеціальна пропозиція від UP-STUDY саме для Вас: Виграйте 1 із 30 стипендіальних грантів у

Варшаві, Вроцлаві, Кракові, Лодзі, Познані та Ольштині.


Кожен учасник центру польської освіти UP-STUDY, який подасть документи протягом вступної кампанії 2019/20 до 5 обраних університетів, автоматично та гарантовано стає учасником стипендіального кокурсу. Стипендія покриває 50% вартості першого року навчання, незалежно від обраного під час подачі документів факультету та мови навчання.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Конкурс є ексклюзивним для учасників UP-STUDY. Перемога у конкурсі передбачає отримання стипендії від університету у розмірі, що покриває половину вартості першого року навчання. Переможці, як і всі інші учасники-студенти, самостійно оплачують всі інші види витрат під час перебування у Польщі (проживання, харчування, транспорт та інше).

Натисніть, щоб безкоштовно забронювати місце у стипендіальному конкурсі

Про стипендіальний грант на навчання у Польщі

У традиціях Центру польської освіти UP-STUDY, завжди проводити чесні, прозорі та зрозумілі акції. "Розіграш 30 стипендіальних грантів на знижку 50% на перший рік навчання" — одна із таких акцій.

Організувати конкурс міжнародного масштабу під силам лише найбільшій в Україні освітній мережі — Центру польської освіти UP-STUDY. Отримання стипендій стало можливим завдяки визнанню торгової марки UP-STUDY у міжнародному освітньому середовищі вищих навчальних закладів. Студентів та випускників UP-STUDY у Польщі знають, поважають та вирізняють із загальної кількості молодих осіб.

Всі абітурієнти, учасники UP-STUDY, які подадуть документи на вступ до Польщі на 2019/20 навчальний рік у період із 1.08.18 по 31.03.19 у один із п'яти університетів-партнерів, автоматично стають учасниками конкурсу та мають шанс виграти один із 30-ти стипендіальних грантів на знижку на перший рік навчання у ВНЗ Польщі

ВИМОГИ ДЛЯ УЧАСТІ У СТИПЕНДІАЛЬНОМУ КОНКУРСІ:

— Вступати на 2019/20 навчальний рік— Пройти обов'язкову "Передреєстрацію на стипендіальний конкурс" забронювати місце вказавши Ваше ім'я та емейл (форма подана нижче).— Подати документи на вступ у представництві UP-STUDY (25+ міст)— Подати документи протягом вступної компанії 2019/20— Вступати у один із 6-ти ВНЗ-партнерів конкурсу: VISTULA, SAN, WSH, WSB, OSW— На момент подачі документів навчатися у випускному класі/курсі— На момент подачі документів бути віком 16-24 роки— Підписати договір учасника у день подачі документів— Вчасно та у повному обсязі оплачували всі кошти згідно договору учасника— Оплатити вартість послуг із зарахування UP-STUDY— Дотримувалися всіх правил участі у Програмі UP-STUDY

Як визначаються переможці стипендіальних грантів

Переможці визначаються представниками польських університетів-партнерів, на основі виконаних творчих завдань учасниками стипендіального конкурсу. Творче завдання являє собою написання есе на запропоновану ВУЗом тему. Теми для кожного університету, які приймають участь у стипендіальному конкурсі, будуть оголошені протягом березня-квітня 2019 року. Про початок прийому робіт всіх учасників UP-STUDY буде проінформовано по емейлу.

Написання есе допускається на двох мовах: польська (для абітурієнтів, які вступают на польськомовне навчання) та англійська (для абітурієнтів, які вступають на англомовне навчання). Готове есе учасникам стипендіального конкурсу потрібно буде надіслати із персонального емейлу (зареєстрованого у формі "Передреєстрації на конкурс" поданій нижче) на емейл центрального офісу UP-STUDY. Приїжджати особисто для подачі робіт у м. Київ не потрібно.

Після закінчення терміну прийому робіт, представники університету оберуть переможців стипендій, а роботи переможців будуть опубліковані на офіційній сторінці: up-study.ua

ЗНИЖКА 50% на навчання у Польщі — UP-STUDY розігрує 35 стипендій

Університети, які приймають участь у конкурсі:

30 стипендіальних місць представлені у п'яти університетах-партнерах UP-STUDY, по 5-10 місць у кожному навчальному закладі. Всі абітурієнти від UP-STUDY, автоматично та гарантовано стають учасниками розіграшу при подачі вступного пакету документів.

— ВАРШАВА: VISTULA Академія Фінансів та Бізнесу — 5 стипендій

— ВАРШАВА, ЛОДЗЬ, КРАКІВ: SAN Академія Суспільних Наук — 5 стипендій

— ВРОЦЛАВ: WSH Вроцлавський Університет Бізнесу — 5 стипендій

— ПОЗНАНЬ: WSB Університет Банківської Справи — 5 стипендій

— ОЛЬШТИН: OSW Ольштинський Університет — 10 стипендій

Кожен учасник UP-STUDY гарантовано має шанс виграти стипендію

35 стипендіальних місць представлені у п'яти університетах-партнерах UP-STUDY, по 5-10 місць у кожному навчальному закладі. Тобто, всі абітурієнти від UP-STUDY, автоматично та гарантовано стають учасниками розіграшу при подачі вступного пакету документів.

ВАЖЛИВО! Кожен абітурієнт учасник UP-STUDY, який вступає на 2019/20 навчальний рік, але не отримав під час подачі документів інформації у представництві UP-STUDY щодо участі у даному стипендіальному конкурсі, також, гарантовано має право прийняти у ньому участь.

Заповніть коротку реєстрацію на конкурс

І гарантовано забронюйте за собою участь у безкоштовному конкурсі стипендіальних грантів від UP-STUDY.

Безкоштовна передреєстрація в конкурсі стипендій не зобов'язує Вас брати участь в конкурсі або вступати до Польщі за програмою UP-STUDY, але гарантовано резервує за Вами місце учасника конкурсу у разі вступу за програмою.ВАЖЛИВО! Кожен абітурієнт учасник UP-STUDY, який вступає на 2019/20 навчальний рік, але не отримав під час подачі документів інформації у представництві UP-STUDY щодо участі у даному стипендіальному конкурсі, також, гарантовано має право прийняти у ньому участь.

Натисніть, щоб безкоштовно забронювати місце у стипендіальному конкурсі

Вимоги до учасників акції

Етапи участі у стипендіальному конкурсі:

1. Забронюйте місце у конкурсі заповнивши "Передреєстраційну форму"

2. Заповніть "Анкету студента 2019" та отримайте перелік необхідних документів на Ваш емейл.



ІЗ ГІДА-ІНФОРМАТОРА ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ:

— Найбільш перспективні спеціальності і ціни на них— Перелік необхідних документів для вступу— Де жити в Польщі— Цікаві факти про освіту в Польщі

Завантажити Гід-інформатор Навчання в Польщі

Відео про розіграш грантів від UP-STUDY (Вступна кампанія 2017/18)

Під час вступної кампанії 2017/18 Центр польської освіти UP-STUDY розіграв серед своїх учасників 10 грантів на безкоштовне навчання та 10 грантів на вступ зі знижкою 50% на перший рік навчання. Розіграш відбувся у Києві у квітні 2017 року.

Під час вступної кампанії 2018/19 Центр польської освіти UP-STUDY розіграв серед своїх учасників 25 стипендіальних грантів на навчання зі знижкою 50% у 5 ВНЗ Польщі. Розіграш відбувся у Києві у квітні 2018 року. На ньому були присутні спеціально запрошені представники польських університетів.

Центр польської освіти UP-STUDY цінує кожного свого учасника та приготував ще безліч цікавих подарунків, інформація про які буде опублікована у жовтні-листопаді на нашому сайті up-study.ua.

Безкоштовно забронюй місце у стипендіальному конкурсіреєстрація на участь у конкурсі займе у Вас менше однієї хвилини

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини