ТОП університетів світу: Університет Тохоку (Tohoku University). Огляд університету

5220
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Тохоку (Tohoku University). Огляд університету

Університет Тохоку сидить на 76-му місці у світі в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши його з Національним університетом Тайваню.

Університет в Японії, який першим визнав жінок та іноземних студентів, Tohoku University продовжує донині залучати найталановитіших вчених та дослідників у світі, щоб передати вогонь знань та провести новаторські дослідження.

Бувши 20-ю найкращою освітньою установою Азії відповідно до рейтингів QS University: Asia 2017, Тохоку — один з кращих азіатських університетів, який займає гідне місце ще й у світовому рейтингу.

Дійсно, він сидить на 76-му місці у світі в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши його з Національним університетом Тайваню. Маючи більш ніж сто років історії, він розташував свій головний кампус у Седнаї, Японія.

Склад та інфраструктура Тохоку

Як вже раніше згадувалося, головний кампус знаходиться у Седнаї, крім цього, установа вищої освіти надає своїм студентам бібліотеку, місце проживання, комфортні аудиторії, добре оснащені лабораторії та спортивні зали. Кампусами, які розташовані у цьому місті є такими:

1. Катахіра. Адміністративний відділ та основні інститути.

2. Кавауші. Північно-Кавауші; викладачі та другі курси студентів усіх напрямків. Південно-Кавауші; право, освіта, економіка, письмо.

3. Seiryо; медицина, стоматологія.

4. Аобаяма; наука, інженерія, фармація, сільське господарство.

5. Кампус Амамія та деякі інститути планують перенести з теперішньої локації у майбутній кампус Нью-Аобейама.

Відзначимо, що даний університет є членом APRU (Асоціації університетів Тихоокеанського регіону). Також, він є активним учасником міжнародних програм обміну, що робить його ще більш популярним, серед місцевих студентів, адже перед ними відкривається можливість отримати навчальний досвід в інших країнах.

Що стосується складу установи, то вона навчає не менш ніж 19 тисяч студентів, з яких тільки 6% є абітурієнтами з-за кордону. Водночас кількість викладачів становить майже 3.5 тисячі вчителів, які мають відповідну кваліфікацію та охоче діляться своїми знаннями з усіма студентами та іншими дослідниками.

Процес зарахування та плата за навчання у ВНЗ Тохоку

Кандидати можуть бути прийняті до лав студентів тільки за результатами складання іспитів. Особливо підкреслимо, що дана навчальна структура виставляє дуже жорсткі вимоги до кандидатів на навчання, вона є однією з найбільш виборчих не тільки в країні, але і у всій Азії. Як і в інших іноземних ВНЗ, навчальний рік у Tohoku University розділений на семестри. Вартість для нерезидентів країни одного семестру на бакалавраті становить 2411 доларів, що випливає в плату 4822 долари на рік. Таких же сум вимагає рік магістратури. Попри середній показник плати, ВНЗ все ж пропонує матеріальну підтримку, та вона доводиться дійсно до речі. Високі додаткові витрати істотно обтяжують матеріальну сторону навчання в цьому закладі. Варто зауважити, що в разі, якщо вибір даного ВНЗ не є остаточним, фахівці UP-STUDY рекомендують іноземцям, особливо українцям віддати перевагу доступним європейським структурам, таким як освітні установи Польщі.

З викладеної інформації випливає, що Тохоку є дуже престижною японською установою. Він особливо виділяється у наданні якісного навчання за направленням гуманітарних наук та мистецтва. Хоча ВНЗ і навчає велику кількість студентів, іноземців в ньому дуже мало, оскільки, більшість лякає висока вибірковість та специфіка самої країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини