ТОП університетів світу: Університет Торонто (University of Toronto). Огляд університету

5365
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Торонто (University of Toronto). Огляд університету

Заснований у 1827 році, Університет Торонто є державним дослідницьким університетом в Онтаріо, Канада, всього в 2 км на північ від центру Торонто.

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 з тематики, Університет Штату Торонто займає 31-е місце у світі. Як стверджують багато джерел, йому немає рівних в області географії, сестринської справи, спортивної тематики, анатомії та фізіології. Як видно з його рангу в рейтингу успішності випускників 2017, де він займає 19 місце, випускники Університету Торонто зі схваленням сприймаються роботодавцями. Заснований у 1827 році, Університет Торонто є державним дослідницьким університетом в Онтаріо, Канада, всього в 2 км на північ від центру Торонто. Його кампус — це дуже зелена частина 71 гектара, проколота красивими готичними та романськими вежами та будівлями. В першу чергу, дослідна установа Університету Торонто виявила інсулін у 1921 році. Також, саме тут було зроблено найважливіше медичне відкриття століття — це стовбурові клітини у 1963 році, що зробило можливим трансплантацію кісткового мозку.

Специфіка університету штату Торонто

У минулому, він був децентралізованою навчальною структурою, тому влада ділилася між центральною адміністрацією та коледжами. Його головною відмінністю є те, що він — колегіальний ВНЗ, який має схожу модель з Кембриджем та Оксфордом. Гордістю освітньої структури, крім наукових досягнень, є і мережа бібліотек, яка визнана найбільшою у Північній Америці. Також, тут приділяється особлива увага побажанням та науковому дозвіллю своїх учнів, тому він має більш ніж 4 сотні клубів з наукових та спортивних інтересів. Піклуючись про студентів-резидентів країни та іноземних громадян, навчальний заклад пропонує, крім програм навчання, гуртожиток, програми міжнародного обміну студентами, великий викладацький склад, спортивні майданчики та інше.

Коледжі та вартість навчання в Utoronto

Як і інші іноземні вищі навчальні заклади, Utoronto має в своєму розпорядженні кілька коледжів, які в свою чергу включають менші навчальні підрозділи:1. Установчі коледжі: Інніс, Новий коледж, університетський коледж, Вудстворт.2. Коледжі Богослов'я: Нокса, Регис, Уілкіффа.3. Федеративні коледжі: св. Михайла, Трініті, св. Хільди, Вікторії.4. Аспірантура: коледж Мессі.Університет Торонто є батьківщиною впливової школи думки про теорію комунікації та літературної критики, відомої як Школа Торонто. Серед безлічі факультетів варто відзначити: медичний, музичний, школу громадської охорони здоров'я Далла Лана, права та багато інших, які випускають щорічно сотні відмінних висококласних фахівців у різних напрямках.

Що стосується вартості навчання, то, для резидентів країни вона становить 12-15 тисяч доларів. Іноземцям навчання обійдеться на перших двох градусах в 33.5 тисяч доларів. Також, не варто забувати, що проживання, харчування, транспорт, спорт та відпочинок у Канаді відрізняється від вітчизняного не тільки якістю, але й вартістю, тому, кваліфіковані співробітники UP-STUDY радять ВНЗ інших країн, наприклад, Республіки Польща, де якість на такому ж рівні, але витрати в рази нижче.

З вищевказаної інформації випливає, що Університет штату Торонто — навчальний заклад, який дав світові не тільки якісних фахівців, а й важливі наукові відкриття. Володіє мережею прекрасних, добре облаштованих бібліотек, які десятки років надають цікаву та корисну інформацію не тільки студентам, а й іншим науковим співробітникам. Також, багатьом буде цікаво, що в стінах ВНЗ велися розробки системи мультитач, які були вдало завершені та впроваджені.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини