ТОП університетів світу: Університет Сіднея (The University of Sydney). Огляд університету

8980
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Сіднея (The University of Sydney). Огляд університету

Сіднейський університет (неофіційно, USyd або USYD) був заснований на принципах надання кожному учневі можливості реалізувати свій потенціал за допомогою освіти та як і раніше дотримується такої віри.

Сіднейський університет (неофіційно, USyd або USYD) був заснований на принципах надання кожному учневі можливості реалізувати свій потенціал за допомогою освіти та як і раніше дотримується такої віри. В даний час, він займає 4-е місце у світі та 1-е місце в Австралії, з можливості працевлаштування випускників. Сіднейський університет також послідовно входить до числа 50 кращих університетів світу відповідно до результатів Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019 та зайняв почесну п'ятдесяту позицію. Завдяки переосмисленій навчальній програмі для студентів, об'єктам світового класу, надихаючим академікам та яскравому житті кампуса, цей навчальний заклад є місцем, в якому учні ВНЗ можуть отримати загальновизнані та почесні кваліфікації.

Специфіка та кампуси Usyd

Заснований у 1850 році, Університет Сіднея, який влаштувався в Сіднеї, Австралія, є публічною дослідною установою вищої освіти з відмінною репутацією. Має відмінні кампуси, які облаштовані за останнім словом техніки. Крім зручних аудиторій, в наявності бібліотеки, лабораторії, центри досліджень та інші навчальні структури, які сприяють навчанню та всебічному розвитку. Варто приділити увагу наступним кампусам:1. Кампердаун/Дарлінгтон2. Камденскій кампус (ветеринарія, сільське господарство та навколишнє середовище)3. Кампус Маллетт-стріт (Сіднейська школа медсестер)4. Surry Hills Campus (Стоматологія)5. CBD Campus (бізнес-школа)6. Кампус Камберленд (медичні науки)7. Розелле Кампус (Сіднейський коледж мистецтв)8. Сіднейська консерваторія музики

Особливості та плата за навчання

Поза університетською діяльністю, студенти мають можливість знайомитися з новими людьми, зав'язувати корисні взаємини, а також насолоджуватися незабутніми враженнями в більш ніж 200 студентських клубах та товариствах, які пожвавлюють університетське містечко. Спільнота освітньої структури, що охоплює весь світ, включає понад 50 000 студентів, 3400 викладачів та 320 000 випускників. Університет Сіднея складається з 16 факультетів та шкіл, завдяки яким він пропонує ступінь бакалавра, магістра та доктора. У 2017 році в ньому навчалося 42592 студентів та 19 284 аспіранти. Університет пропонує широкий спектр дисциплін в Австралії, а його дослідження зосереджені на пошуку рішень найбільших проблем суспільства. Студенти мають більш ніж 400 областей навчання, які мають гнучкість, щоб стежити за їх інтересами, розширювати свої навички та користуватися стажуванням та можливостями глобального обміну.

Вартість навчання складає 9 тисяч доларів для громадян країни — на бакалавраті. Нерезиденти країни можуть розраховувати на плату в розмірі 31928 долари — за бакалаврат, магістратура обійдеться у 32 688 долари. Також, іноземні громадяни мають можливість пройти донавчальну підготовку, яка є оплачуваною та вимагає внесення 22806 долари. Дивлячись на високу вартість і додаткові витрати, фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до інших ВНЗ, які пропонують високу якість з доступною вартістю.

Підсумовуючи, варто особливо підкреслити, що Сіднейський університет входить до більш ніж 150 центів досліджень. Дана навчальна структура надає якісне навчання та інші умови, які дозволяють отримати освіту повною мірою. Студенти мають можливість вибрати не тільки спеціальність, а й термін навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини