ТОП університетів світу: Університет Шеффілда (The University of Sheffield). Огляд університету

6782
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Шеффілда (The University of Sheffield). Огляд університету

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 університет Шеффілда займає 82-у позицію, розділивши її з Університетом Окленда.

Заснований у Південному Йоркширі, Англія, Університет Шеффілда є redbrick (дослівно червона цегла), термін, використовуваний для опису кластера університетів, які базувалися у ряді промислових міст Великобританії у XIX та XX століттях. Він також є членом Russell Group, мережі університетів Великобританії з сильним дослідним потенціалом. Серед своїх співробітників він мав шість лауреатів Нобелівської премії, втім, весь його академічний персонал має високу кваліфікацію та відповідає займаним посадам. Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 він займає 82-у позицію, розділивши її з Університетом Окленда. Навіть не враховуючи рейтингу, ВНЗ має величезну популярність, а отримав свій королівський статут він у 1905 році як наступник університетського коледжу Шеффілда, хоча був заснований ще у 1828 році.

Інфраструктура та особливості Шеффілдського університету

Ця установа вищої освіти має у своєму розпорядженні кілька кампусами. Основним вважається кампус, який, найчастіше, називають «Західний Банк». The University of Sheffield не є університетським ВНЗ, хоча зауважимо, що більшість будівель розташовані досить близько одна від одної Octagon Center є багатофункціональним конференц-центром та музичним центром, розташованим у кампусі Західного банку, та до нього приєднується хмарочос. Firth Court є головним адміністративним центром Університету Шеффілда, який знаходиться у центрі університетської ділянки на Західному березі. Також варто згадати будівлю Дайтона, в якій знаходиться кафедра хімії та факультет наук, названий на честь академічного хіміка Шеффілда та канцлера університету Фредеріка Сіднея Дайнтона.

Ще однією примітною навчальною одиницею є будівля Хікса, що має ім'я Вільяма Мітчинсон Хікса, британського математика та фізика, який провів більшу частину своєї кар'єри у місті, вносячи свій вклад у розвиток освітньої структури. У розпорядженні ВНЗ також знаходяться церкви, будівлі, бібліотеки, музей та інші навчальні та супутні центри, які сприяють як професійному, так і особистісному розвитку.

Організація та процес зарахування до ВНЗ Шеффілда

Крім основних п'яти факультетів, ця установа вищої освіти має міжнародний факультет в Салоніках, Греція. Кожен факультет має свої школи та департаменти. Перелік факультетів наступний: факультет мистецтва та гуманітарних наук; інженерний факультет; факультет наук; факультет соціальних наук; факультет медицини, стоматології та охорони здоров'я; міжнародний факультет — Міський коледж, Салоніки.

Всі програми розроблені англійською мовою. Процес вступу не відрізняється від інших освітніх установ Англії. Необхідно надати підтвердження володіння мовою на високому рівні, а також документи про попередню освіту (атестат або диплом бакалавра). Зарахування відбувається за результатами іспитів та співбесіди. На поточний момент, університет Шеффілда навчає понад 25 тисяч студентів, майже 4000 з яких є іноземними громадянами.

Середня вартість року навчання становить 21 тисячу доларів, все залежить від факультету та градуса. Оскільки й додаткові витрати дуже високі, фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до більш лояльних країн з їх ВНЗ, наприклад, до Польщі.

Підсумовуючи, варто зауважити, що ВНЗ Шеффілда є цікавим та перспективним університетом. Він пропонує широкий вибір спеціальностей та надає всі умови для комфортного навчання. Щоправда, тим студентам, які хочуть заощадити, краще віддати перевагу освітнім структурам інших країн.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини