ТОП університетів світу: Університет Осаки (Osaka University). Огляд університету

9507
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Осаки (Osaka University). Огляд університету

Університет Осаки — шостий найстаріший ВНЗ в Японії, заснований у 1724 році. 63-я краща установа освіти у світі відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019.

Займаючи 17-ту позицію у рейтингу QS University: Asia 2017, Університет Осаки — шостий найстаріший ВНЗ в Японії, заснований у 1724 році. 63-я краща установа освіти відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, цей японський ВНЗ також є одним з 40 найкращих університетів світу у наступних напрямках: лікування зубів, хімічна інженерія, фізика та астрономія, а також природничі науки. Осакський університет є дуже виборчою освітньою установою, тільки один претендент з десяти зараховується до лав студентів. ВНЗ має відмінну репутацію, як на батьківщині, так і далеко за її межами. Дана державна установа вищої освіти за правом вважається одним з великих ВНЗ, який навчає понад двадцять тисяч студентів.

Кампуси та облаштування Osaka University

Основним кампусом університету вважається Suita, який простягається через місто Суіта та місто Ібаракі в префектурі Осака. Suita, Toyonaka та Minoh є трьома університетськими містечками. У кампусі Суіта розташовані факультети гуманітарних наук, медицини, стоматології, фармацевтичної науки та техніки. Він містить Вищу школу прикордонних біологічних наук та частину Вищої школи інформатики та технології. Головний кампус також є домом для університетської лікарні Осаки та Загальнонаціонального Об'єднаного інституту Центру кібермедіа та Дослідницького центру ядерної фізики. Водночас спортивні заходи в основному зосереджені на кампусі Toyonaka, тенісні турніри проходять на даному кампусі, оскільки він має в своєму розпорядженні багато кортів. У кампусі Тойонака знаходяться факультети письма, права, економіки, науки та інженерних наук. Він є академічною базою для вищих навчальних закладів міжнародної державної політики, мови та

культури, інформатики та Центру практики юридичної та політичної експертизи. Всі першокурсники відвідують заняття у кампусі Toyonaka під час першого року реєстрації. Кампус Мінох був включений після злиття з Університетом іноземних мов Осаки в жовтні 2007 року. У кампусі Мінох розташувалася Школа іноземних досліджень, Науково-дослідний інститут світових мов та Центр японської мови та культури.

Склад та вартість навчання в Осакському університеті

Навчаючи більш ніж 22 тисяч студентів, з яких тільки 7% — іноземці, ВНЗ, як уже раніше згадувалося, є дуже виборчим. Викладацький склад налічує понад 3300 вчителів, які мають різні наукові ступені та відповідають вимогам ВНЗ та студентів. Даний навчальний заклад співпрацює з іншими іноземними університетами, тим самим забезпечуючи можливість міжнародного обміну студентами, аспірантами та викладачами. На поточний момент, вартість навчання для іноземців не перевищує позначки у 4822 долари, що є не найвищою вартістю, яку запитують іноземні ВНЗ стосовно іноземців. Проте кваліфіковані співробітники UP-STUDY рекомендують ретельно зважувати рішення, щодо навчання в даному університеті, оскільки висока вибірковість, чималі додаткові витрати та специфіка самої держави підійдуть далеко не кожному охочому.

З викладеної інформації можна зробити висновки, що Osaka University один зі ста кращих закладів освіти у світі, дуже ретельно підбирає студентів, яких береться навчати. Маючи середній показник вартості навчання, він все ж вимагає великих інвестицій через високі додаткові витрати. Розпоряджаючись трьома великими кампусами, він надає студентам всі умови, для максимально швидкого навчання та всебічного розвитку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини