Юридична освіта в Польщі. Перспективи

18959
Facebook Twitter
Юридична освіта в Польщі. Перспективи

На сьогодні, бізнес-напрямки залишаються все ще актуальні та необхідні. До топовий дослідницьких напрямів також відносяться: інформатика, графіка, архітектура, фінанси та бухгалтерський облік.

Що може бути важливішим на початку здобуття вищої освіти, як не вибір країни, ВНЗ і спеціальності? І, якщо з країною більш-менш зрозуміло, адже Республіка Польща є сусідньою країною, яка близька за менталітетом та може надати європейський диплом за помірною вартістю, то зі спеціальністю складніше. Радує лише те, що, обираючи напрямок на магістратурі, Ви можете навчатися тією спеціальністю, яка Вам подобається, попри напрямок в дипломі бакалавра. Але, все-таки, не хочеться втрачати час даремно, та правильно визначитися для навчання на першому ступені. На сьогодні, бізнес-напрямки залишаються все ще актуальні та необхідні. До топовий дослідницьких напрямів також відносяться: інформатика, графіка, архітектура, фінанси та бухгалтерський облік. Але, якщо Ви відчуваєте, що Вашим покликанням є саме юриспруденція, то у Вас є безліч аргументів, чому варто обирати освіту за цим напрямом саме в Польщі, цьому і буде присвячена стаття.

Чому на юридичний факультет варто вступати до польських ВНЗ?

Вступ на навчання для здобуття юридичної освіти в кращих вищих навчальних закладах Польщі обумовлено цілою низкою чинників, серед яких варто виділити наступні:

1. Європейський диплом допоможе влаштуватися на роботу не тільки за місцем локації, або в Україні, а й у всіх європейських країнах, а також, в США та Канаді.

2. Академічний рік можна почати з будь-якого (літнього або зимового) семестру.

3. Лекційний матеріал читається висококласними викладачами з великим практичним дослідом.

4. Через те, що процес освіти націлюється на прищеплення практичних навичок, передбачаються практичні заняття, а також стажування в великих юридичних компаніях. Ще, завдяки налагодженим зв'язкам з університетами з інших країн, є унікальна можливість обміну дослідом із західними фахівцями.5. Завдяки гнучкій системі вступу та навчання, іноземним студентам легко вчитися, адже є можливість обирати деякі предмети самостійно.6. Геть відсутня корупційна схема. Через те, що в Україні цей напрям має великий попит, з'явилися тіньові платежі при вступі та отриманні стипендій. У Польщі такого Ви не зустрінете, і плата за навчання буде коштувати рівно стільки, скільки вказується при укладанні контракту.

Дивлячись на перелічені фактори, для українських абітурієнтів в польських юридичних закладах вищої освіти, відкриваються колосальні перспективи.

Який університет обрати?

Юридична освіта багатогранна сама по собі. Не обов'язково обирати профільний університет, бажаючи вчиться на спеціальності, наприклад, право і фінанси, або право в бізнесі. Багато рейтингових бізнес-ВНЗ пропонує освоїти даний напрямок, за помірною річної вартості. Варто виділити такі установи:

1. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула. На факультеті адміністрації спеціальністю бізнес-право можна оволодіти з платою в 1524 євро.

2. Вроцлавський Університет Банківської Справи. Тут величезний перелік юридичного напряму. Плата за рік навчання знаходиться в діапазоні від 1039 до 1107 євро, польською мовою. Також, передбачено англомовний курс Business Administration — €1095.

3. Університет Банківської Справи в Познані. Право, адміністрація, право в бізнесі від €1060 до €1155.

Підбиваючи підсумки зазначимо, що для отримання освіти в юридичній галузі, потрібно пам'ятати, що робота буде складною та відповідальною, тому, якщо Ви до цього не готові, тоді переглянете свої погляди. Якщо все-таки Ви впевнені, що для Вас цей напрямок повністю підходить, тоді вибирайте ВНЗ польської республіки через те, що саме вони відкривають масу перспектив, невідомих вітчизняним університетам. Крім навчання, Ви зможете різнобічно розвиватися завдяки культурній спадщині РП, можливості подорожей по країнах Європейського Союзу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини