ТОП університетів світу: Університет Окленда (The University of Auckland). Огляд університету

5979
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Окленда (The University of Auckland). Огляд університету

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 він займає 82-у позицію, розділивши її з Університетом Шеффілда.

Університет Окленда займає перше місце у рейтингу кращих ВНЗ QS World University, що робить його університетом вищого рангу у Новій Зеландії.

Згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 він займає 82-у позицію, розділивши її з Університетом Шеффілда. Він також є масштабною та найбільш повною освітньою структурою. Студентське товариство ВНЗ включає 7000 іноземних студентів, що представляють понад 120 країн. Оклендський університет є володарем п'яти зірок QS Stars University Rating за перевагу в наступних категоріях: дослідження, працевлаштування, навчання, послуги, інтернаціоналізація, інновації та інклюзивність.

Розташування та особливості Оклендського університету

Університет розташований у місті-гавані — Окленд. За даними дослідження якості життя Мерсер 2017 року, Окленд є одним з трьох найкращих міст у світі за якістю проживання. Він також входить до топ-30 кращих студентських міст QS 2017. Ця структура вищої освіти має п'ять основних кампусів, найбільший з яких розташований у жвавому центрі міста Окленда. ВНЗ надає прекрасні умови для навчання, передові методики, добре оснащені лабораторії та академічні аудиторії, бібліотеки та центри досліджень, а також групи за науковими інтересами.

Відносно відмінних рис варто згадати, що він має в своєму розпорядженні власну студію акторської майстерності та кіно.Також він дає можливість розвиватися в напрямку науки, надаючи для цього 7 центрів науки та досліджень, та біоінженерний інститут.

До речі, для цінителів виноробства буде цікаво дізнатися, що даний заклад освіти має власну виноробню, яка займає площу у майже 15 гектарів.

Структура, процес зарахування та вартість навчання в університеті Окленда

Заснований у 1883 році як установчий коледж ВНЗ Нової Зеландії, він, на поточний момент складається з восьми факультетів в шести університетських містечках. Кандидати на навчання мають можливість вибрати з наступного переліку: факультет мистецтв; бізнес Школа; факультет творчості та промисловості; факультет освіти та соціальної роботи; інженерний факультет; юридичний факультет; факультет медицини та медичних наук; факультет природничих наук.

Крім цього, має Науково-дослідні інститути:

  1. Інститут Ліггінсаю.
  2. Інститут біоінженерії в Окленді (ABI).

Процес вступу не вимагає додаткових документів, але до нього потрібно поставитися з усією відповідальністю. Зарахування відбувається за результатами складання іспитів. Також, потрібно підготувати стандартний для іноземної установи пакет документів, до якого входять: атестат з оцінками, результати тесту, що підтверджують знання англійської, мотиваційний лист, рекомендації. Вартість навчання для нерезидентів країни становить 19 тисяч доларів, може трохи відрізнятися в залежності від обраного напрямку досліджень та градусу. Чималих сум вимагає й організація побуту. Зважаючи на це, а також через низку специфічних особливостей, фахівці UP-STUDY рекомендують детально вивчити пропозиції від університетів інших країн, наприклад, Республіки Польща.

Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що Оклендський університет має багато наукових досягнень, в тому числі й розробка зарядки для батарей, які працюють від кінетичної енергії. Серед загальної кількості студентів, майже третину складають міжнародні студенти. Крім комфортних аудиторій, ВНЗ пропонує програми обміну, та інші проєкти мобільності, які сприяють всебічному розвитку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини