Кращі інженерні дослідження у Польщі

1731
Facebook Twitter
Кращі інженерні дослідження у Польщі

У цій статті ми розповімо які інженерні дослідження є кращими, та збільшують шанси знайти добре оплачувану роботу, також яким польським установам варто віддати перевагу, якщо обирати інженерні дослідження.

Інженерна освіта — це технічні дослідження, які вимагають, щоб кандидат міг мислити логічно або просторово, а також мав навички у таких предметах, як математика, фізика та інформатика. Політехніка у всій Польщі пропонує широкий спектр факультетів, пов'язаних з різними галузями знань. Давайте ж подивимося, які інженерні дослідження є кращими, та збільшують шанси знайти добре оплачувану роботу, також яким польським установам варто віддати перевагу, якщо обирати інженерні дослідження.

Кращі інженерні спеціальності. Де їх отримати?

Виходячи з останніх даних, фахівці UP-STUDY рекомендують звернути увагу на такі напрями:

  • Автоматизація та робототехніка. Автоматизація та робототехніка — один з напрямків, які знайшли своє відображення у так званих списках курсів, що були замовлені Міністерством науки та вищої освіти Польщі. Це означає, що існує великий попит на фахівців на локальному ринку праці та, отже, велика ймовірність отримати добре оплачувану роботу. Більш того, студенти, які вибирають автоматизацію та робототехніку в якості свого кар'єрного шляху, можуть розраховувати на високі мотиваційні стипендії. Навчаючись у цій області, з'являється можливість вибрати один з двох варіантів спеціалізації: автоматизація машин та технологічних процесів та автоматизація мікропроцесорних систем. Випускники автоматизації та робототехніки можуть знайти роботу всюди, де впроваджуються нові технології, виробництво або послуги, засновані на системах робототехніки або там, де є потреба у навичках програмування чіпів. Цей напрямок пропонується у багатьох університетах, у тому числі в Університеті науки та технологій AGH Станіслава Сташица у Кракові або Варшавському політехнічному інституті.

  • Геодезія та картографія. Ця компетенція стає все більш популярною в останні роки. Кандидат в університет повинен володіти навичками в області технічного малювання або виконання складних розрахунків. Без геодезиста неможливо будівництво доріг або будівель. Після закінчення ВНЗ є багато можливостей для початку професійної діяльності. Зайнятість можна знайти, зокрема, у підрозділах місцевого самоврядування, у компаніях з нерухомості або у територіальному плануванні. Видавці також часто шукають фахівців для складання детальних карт конкретної області. Напрямок геодезії та картографії присутній, наприклад, у Вроцлавському Університеті Природничих Наук, Гданськом технологічному університеті, Університеті Вармії та Мазури в Ольштині.
  • Гірнича промисловість та геологія. Згідно з останніми дослідженнями, випускники цього факультету є людьми, які заробляють краще за інших у Польщі, котрі обрали інженерні дослідження. Видобуток є одним з найважливіших секторів економіки, тому фахівців у цій області шукають багато роботодавців. Під час досліджень здобуваються знання у галузі математичних наук, природничих наук та наук про Землю. Крім того, тут викладаються сучасні технології експлуатації. Випускники цього факультету мають можливість працювати на гірничодобувних підприємствах, наукових установах або підприємствах геотехнічного будівництва. Кращі ВНЗ, що пропонують гірську та геологічну освіту — це Гірничо-металургійна академія ім. Станіслава Сташица у Кракові, Вроцлавський технологічний університет та Силезький технологічний університет.

Отже, вищезазначені напрями — всього лише кілька прикладів кращих інженерних досліджень у Польщі. Вони також містять транспорт та логістику, будівництво, електроніку та телекомунікації, хімічні та технологічні процеси або машинобудування. При вивченні технічних предметів слід пам'ятати, що диплом хорошого університету не завжди гарантує швидке працевлаштування. Під час навчання варто подумати про додаткові курси, тренінги або практики, які поліпшать кваліфікацію та полегшать початок роботи на ринку праці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини