ТОП університетів світу: Університет Нового Південного Уельсу (The University of New South Wales (UNSW Sydney)). Огляд університету

8835
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Нового Південного Уельсу (The University of New South Wales (UNSW Sydney)). Огляд університету

Згідно з результатами рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University 2019, Університет Нового Південного Уельсу зайняв гідне 45 місце та входить в Топ 50 світових ВНЗ.

UNSW Sydney (Університет Нового Південного Уельсу) є одним з провідних у світі дослідницьких та навчальних університетів. Заснований у 1949 році, він також служить домом для більш ніж 52 000 студентів з 130 країн. Має величезні спільноти випускників, що складаються з 250 000 чоловік, які охоплюють весь світ. UNSW Australia є одним із засновників престижної «Групи восьми» (Австралія) та Альянсу PLuS, а також членом Universitas 21, Асоціації університетів Тихоокеанського регіону та Глобального альянсу технологічних університетів, де він був єдиною австралійською освітньою установою, запрошеною з метою об'єднання. Згідно з результатами рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University 2019, Університет Нового Південного Уельсу зайняв гідне 45 місце та входить в Топ 50 світових ВНЗ.

Особливості та переваги UNSW Sydney

Попри багаторічну історію (створений у 1949 році) та великий досвід, даний заклад вищої освіти як і раніше молодий духом, є прихильником новаторських досліджень та концентрується на підготовці нового покоління талановитих глобальних кваліфікованих кадрів, для досягнення успіху в кар'єрі та максимальної реалізації потенціалу. Серед австралійських роботодавців випускники цієї освітньої структури дуже високо цінуються, а також ВНЗ займає 22-е місце у світі з репутації роботодавців. 4300 дослідників очолюють світ у розробках напрямку сонячної енергії, лікування ВІЛ та квантових обчислень, та вони відомі в багатьох інших областях. Головний кампус розташувався на ділянці площею 38 гектарів у Кенсінгтоні, в семи кілометрах від центру Сіднея, який став четвертим кращим студентським містом у світі. Інші кампуси — це UNSW Art[&]Design (Paddington) та UNSW Canberra в ADFA (Австралійська академія оборони).

Факультети, програми та вартість навчання в UNSW Australia

UNSW надає великий вибір програм бакалаврату та післядипломної освіти. Всі вони відрізняються винятковою якістю, високим рівнем підготовки та сильною концентрацією на практичній стороні. Серед численних факультетів бакалаврату, варто відзначити наступні: арт-дизайн, бізнес-школу, інженерію, мистецтво та соціальні науки, закон, лікарські засоби, науки. Програми післядипломної освіти можна вибрати із наступних напрямків:

1. Арт Дизайн: теорія мистецтва PG.

2. Мистецтво та соціальні науки: мистецтво PG.

3. Вбудована середа.

4. Бізнес-школа: фінанси.

5. Інженерія.

6. Закон.

7. Лікарський засіб.

8. Наука: психологія PG.

9. Канберра в ADFA: Операції кібербезпеки.

Вартість навчання не суттєво відрізняється від інших австралійських ВНЗ та, можна сказати, знаходиться на рівні з вартістю в університетах США, а конкретно — становить 31641 доларів на бакалавраті для нерезидентів країни. Магістратура для даної категорії учнів обійдеться у 31277 долари. Не варто також забувати про додаткові витрати, які становлять 16-29 тисяч доларів на рік. Дивлячись на високу плату та інші витрати, фахівці UP-STUDY радять віддати перевагу більш доступним ВНЗ, які також зосереджені на придбанні студентами практичних навичок, але дозволяють заощадити. Таким освітніми структурами є університети Польщі, а наші представники із задоволенням допоможуть підібрати конкретний ВНЗ та спеціальність.

Отже, Університет Нового Південного Уельсу — перспективний та цікавий австралійський ВНЗ, який має безліч наукових досягнень та входить до ТОП 50 університетів світу. Випускники дуже цінуються роботодавцями не тільки на локальному рівні, але й у глобальному масштабі.

На жаль, вартість навчання та додаткові витрати можуть бути обтяжливими для багатьох іноземців, але це не є проблемою, оскільки університет з подібними критеріями можна знайти й в інших країнах з більш доступною платою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини