Де вчити психологію? Перспективні ВНЗ зі спеціальностями напряму "психологія"

7409
Facebook Twitter
Де вчити психологію? Перспективні ВНЗ зі спеціальностями напряму "психологія"

Перспективні університети з факультетом психології, вартість навчання та можливості працевлаштування — все це ми розглянемо у даній статті.

Не всі абітурієнти прагнуть стати акулами бізнесу, є й такі, які бажають розвиватися у науковому річищі.

Що стосується психології — це один з найцікавіших напрямків, оскільки у ньому переплітаються кілька сфер науки, які сприяють появі нових, іноді передових досліджень та, як наслідок, піонерських практичних течій та застосувань.

Частиною нових досліджень зацікавилися європейські установи вищої освіти, та серед них університети Республіки Польща, які мають велику пропозицію спеціальностей напряму «Психологія». Умовно психологічні науки можна розділити на ті, які проводять дослідження, тим самим підвищуючи рівень знань всіх учнів, методистів, наукових співробітників та інші, котрі мають практичне застосування та дозволяють вирішувати реальні проблеми окремих особистостей та суспільства у цілому. Перспективні університети з факультетом психології, вартість навчання та можливості працевлаштування — все це ми розглянемо у даній статті.

Особливості професії та потенційні місця працевлаштування

Залежно від того, якій спеціальності було віддано перевагу, психологи будуть отримувати відповідні знання та навички. Розглянемо по одному прикладу щодо теоретичної та практичної психології.1. Вивчаючи загальну психологію, майбутні фахівці будуть займатися теоретичними та науково-експериментальними дослідженнями в області психології людини, її поведінки у різних життєвих ситуаціях. З'явиться шанс працевлаштуватися у навчальних закладах, дошкільних установах, військових підрозділах, державних/приватних організаціях.2. Студенти, які планують стати висококласними фахівцями з клінічної психології, повинні розуміти, що їх основними завданнями буде оцінка та лікування психічних захворювань, аномальної поведінки та психічних проблем клієнтів з метою сприяння суб'єктивному добробуту та особистісному розвитку.

Після отримання диплома, вони зможуть працевлаштуватися в освітні установи, лікарні, клініки, судові системи, виправні установи, правоохоронні органи та інші організації.

Найбільш перспективні університети зі спеціальностями напряму "психологія" та вартість навчання у них

Фахівці UP-STUDY радять вибрати один із запропонованих ВНЗ для вивчення психології:

1. Університет Психології та гуманітарних наук у Варшаві (Szkoła Wyższa Psychologii Społeczne). Пропонуючи навчання як польською, так і англійською мовами, ВНЗ надає можливість отримати, як теоретичні, так і практичні спеціальності. Вартість навчання складає 2190 євро та 3900 євро, в залежності від мови обраного курсу.

2. Громадська академія наук у Варшаві (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie), дає можливість отримати якісну освіту з доступною річною платою у 1548 євро. Підрозділ у Лодзі здатен надати навчання на неподільній магістратурі з вартістю у 1286 євро.

3. Університет Гуманітарних Наук та Психології в Познані (Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej). Пропонує 11 спеціальностей з платою у 1727 євро за рік навчання.

4. Варшавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Menedżerska), маючи великий вибір спеціальностей пропонує найнижчу вартість — 860 євро на рік.

Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що у Польщі досить багато установ освіти, які мають факультет «Психології». Варто відзначити, що у приватних університетах вчитися набагато дешевше, а для іноземців ще й більш перспективно. Отримавши кваліфікацію у даному напрямку, в залежності від обраної спеціальності, можна працевлаштуватися до структур самих різних областей діяльності.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини