ТОП університетів світу: Університет Мельбурна (The University of Melbourne, (UniMelb)). Огляд університету

7561
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Мельбурна (The University of Melbourne, (UniMelb)). Огляд університету

Бувши однією з найстаріших структур навчання в Австралії, вона приймає та навчає не тільки резидентів країни, а й, на поточний момент, студентів з 150 країн світу.

Університет Мельбурна входить до числа провідних університетів світу, а також у ТОП 50 кращих освітніх установ світу відповідно до Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019 році, де йому була визначена 41-а позиція, яку ВНЗ розділив з Корейським передовим інститутом науки та техніки. Ця установа вищої освіти пропонує як бакалаврат, так і післядипломні програми в більш ніж 80 різних областях навчання. Бувши однією з найстаріших структур навчання в Австралії, вона приймає та навчає не тільки резидентів країни, а й, на поточний момент, студентів з 150 країн світу.

Особливості та переваги Мельбурнського Університету

Заснований у 1853 році, він є другим за масштабністю в Австралії. Головний кампус установи розташований в Паркінвілі, внутрішньому передмісті на північ від центрального ділового району Мельбурна. Університет Мельбурн — установа, яка є членом «Групи восьми», входить до Університету 21 та Асоціації університетів Тихоокеанського регіону. З 1872 року деякі його коледжі стали активно впливати на діяльність всієї структури. У головному кампусі та прилеглих передмістях є 12 коледжів, що пропонують академічні, спортивні та культурні програми, до яких додається розміщення студентів та викладачів в місті навчання. Також, учні ВНЗ можуть розраховувати на комфортні аудиторії, бібліотеки, гуртожитки, програми міжнародного обміну і матеріальну допомогу. Основною перевагою є наявність значної кількості лабораторій, які дозволяють займатися дослідницькою діяльністю та розвиватися в даному річищі.

Факультети та вартість навчання UniMelb

Студенти, які вважали за краще дану освітню структуру, а їх не менш ніж 42 тисяч, 31% з яких — іноземні громадяни, мають можливість вибирати спеціальності, які присутні на наступних факультетах:

1. Факультет архітектури, будівництва та планування

2. Факультет мистецтв

3. Факультет бізнесу та економіки

4. Мельбурнська вища школа освіти

5. Мельбурнська інженерна школа

6. Юридична школа Мельбурна

7. Факультет медицини, стоматології та охорони здоров'я

8. Факультет наук

9. Факультет ветеринарних та сільськогосподарських наук

10. Факультет Вікторіанського коледжу мистецтв та Мельбурнської консерваторії

Не варто забувати, що ця освітня структура є однією з найбільш виборчих в країні, проте багато іноземців все-таки наважуються спробувати свої сили в процесі вступу. До слова, університет не вимагає ніяких додаткових документів, необхідний лише стандартний пакет, як для будь-якого іншого іноземного ВНЗ: сертифікат, що підтверджує знання мови, особисті дані, атестат (диплом бакалавра, магістра), рекомендації та есе. Вартість навчання складає 6400 доларів для резидентів країни на бакалавраті, водночас іноземцям він обійдеться в 30,500 доларів.

Обов'язково необхідно враховувати витрати на проживання, харчування та інші побутові дрібниці, оскільки вони становлять 14-29 тисяч доларів на рік. За рекомендацією фахівців центру польської освіти UP-STUDY, всім кандидатам варто дуже ретельно зважити всі обставини та доцільність навчання в UniMelb, оскільки він вимагає величезних інвестицій та має інші особливості, які можуть стати бар'єром для іноземців. Абітурієнтам з України та інших близьких країн буде більш комфортно навчатися у ВНЗ Польщі, тим більше, що вони можуть забезпечити якісним європейським дипломом та запропонувати низьку плату за навчальний рік.Підсумовуючи, помітимо, що UniMelb — університет, який може по праву пишатися своїми науковими досягненнями та знаменитими випускниками. Студентам надано великий вибір спеціальностей. Завдяки своїй масштабності, він дає освіту 42 тисячам студентів, які повністю реалізують свій потенціал, як в стінах Альма-матер, так і за межами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини