Наближається 25-е видання Інженерного ярмарку вакансій

6091
Facebook Twitter
Наближається 25-е видання Інженерного ярмарку вакансій

Наближається 25-й випуск Інженерного ярмарку вакансій, який відбудеться 13-14 березня 2018 року у головній будівлі Варшавського технологічного університету.

Наближається 25-й випуск Інженерного ярмарку вакансій, який відбудеться 13-14 березня 2018 року у головній будівлі Варшавського технологічного університету. Студентам буде представлена ​​унікальна можливість отримати інформацію з перших уст від 100 компаній, щодо вимог роботодавців під час процесу найму. Крім того, всі присутні претенденти зможуть брати участь у семінарах, отримати вичерпну консультацію з приводу особистого готового резюме та взяти участь у змаганнях. Даний захід став популярним завдяки своїй цікавій манері проведення, інформативності та великій кількості присутніх з обох сторін (роботодавці та студенти). 25-й випуск ярмарки інженерних вакансій буде проведено, як і колишні видання, в головному корпусі Варшавського технологічного університету, за адресою плац Політехнічний, 1, 00-661 Варшава, Республіка Польща.

Щороку, захід має велику популярність, в попередньому році більш ніж 10 000 чоловік відвідали 24-ий випуск ярмарки, прийшовши до Великої зали Варшавського технологічного університету. Учасникам, серед яких були помічені не тільки учні зазначеного навчального закладу, а й інших польських вищих навчальних закладів, важко повірити, що все, від початку та до кінця, було продумано та організовано студентами!

Ярмарок — це далеко не все, що відбувається в рамках даного заходу, протягом багатьох років було організовано опитування «Роботодавець для інженера», в ході якого найбільш привабливий роботодавець обирається відповідно до думки студентів та випускників. Завдяки такому своєрідному анкетуванню, роботодавці можуть ознайомитися з професійними потребами інженерів нового покоління. До слова, оскільки в поточному році до ВНЗ вступило так зване онлайн покоління, наступні випуски інженерного ярмарку та проведення опитувань допоможе роботодавцям зрозуміти, що потрібно пропонувати потенційним співробітникам, та які вимоги, у свою чергу, можна до них виставляти.

Проведений аналіз тисячі завершених оглядів дозволив зробити висновок, що це найбільше дослідження подібного типу в Польщі, проведене студентами. Результати поточного року будуть оголошені під час урочистої церемонії, після першого дня Ярмарки інженерних робіт.Новий випуск Інженерного ярмарку вакансій у Варшавському технологічному університеті є продовженням багаторічної традиції та досвіду в організації ярмарків, орієнтованих на студентів технічних університетів. Ідея цієї ініціативи полягає в тому, щоб полегшити перший контакт на ринку праці, як для студента, який починає свою кар'єру, так і для роботодавця, який шукає молодих та талановитих співробітників.Всім охочим надається можливість представити своїх учнів позитивним чином не тільки через презентацію на стенді, а й через семінари або участь в плебісциті «Роботодавець для Інженера».

Дотримуючись девізу «Інновації в ярмарку вакансій», організатори хочуть продемонструвати іншим студентам, що знайти роботу нескладно, а для початку професійної кар'єри, необхідно проявити трохи творчості та готовності. Крім того, будуть запрошені компанії з різних галузей та секторів, щоб ще раз продемонструвати величезні можливості для молоді.

Планована інформаційна кампанія сприяє наданню допомоги учням, дозволить зрозуміти мету ярмарків вакансій та те, що вони можуть отримати завдяки участі. Організатори прагнуть допомогти учням польських ВНЗ «зламати лід» під час перших інтерв'ю з потенційними роботодавцями.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини