ТОП університетів світу: Університет Манчестера (The University of Manchester, (UoM)). Огляд університету

8559
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Манчестера (The University of Manchester, (UoM)). Огляд університету

Даний навчальний заклад пропонує більш ніж 1000 програм, включаючи базові курси, ступені бакалавра, магістерські програми, докторантуру та MBA з гуманітарних та бізнес-напрямків, у сфері науки та з інженерних предметів.

Займаючи у рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019 33-ю позицію, Манчестерський Університет є престижним ВНЗ з червоної цегли та членом Russell Group — обраної мережі провідних дослідницьких закладів освіти. Він має неймовірний послужний список в області інновацій, а також 25 лауреатів Нобелівської премії серед своїх нинішніх та колишніх співробітників та студентів. Даний навчальний заклад пропонує більш ніж 1000 програм, включаючи базові курси, ступені бакалавра, магістерські програми, докторантуру та MBA з гуманітарних та бізнес-напрямків, у сфері науки та з інженерних предметів.

Специфіка та відмінні риси Університету Манчестера

Ця освітня структура, яка інвестувала 1 млрд. фунтів стерлінгів протягом десяти років у свої об'єкти та в кампуси, допомогла розробити перший у світі комп'ютер у 1948 році та має відношення до роботи Резерфорда, яка привела до розщеплення атома у 1917 році. На сьогодні, UoM знаходиться на передовій досліджень, зокрема, в нових методах лікування небезпечних для життя захворювань, а також в галузі науки та техніки. Щорічно, він надає все нові винаходи та вкладає зростаючу кількість коштів, тільки в 2015/2016 році Манчестерський університет залучив понад 342 млн. фунтів стерлінгів для фінансування зовнішніх досліджень. Рекрутери націлені на випускників даного навчального закладу, тому що вони дуже працездатні. Він займає 35-е місце у рейтингу зайнятості в QS Graduate 2018, а також має 94% можливостей працевлаштування.

Володіючи високим відсотком іноземних студентів у Великобританії (25%) в кампусі представлено 180 національностей, тому він сміливо називається інтернаціональним ВНЗ. Університет пропонує ряд аспірантських стипендій для іноземних студентів, які можуть полегшити ношу високої плати за навчальний рік.

Програми та вартість навчання

Серед програм бакалаврату, варто відзначити наступні:

1. Соціологія BSocSc

2. Соціологія та кількісні методи BASS

3. BASS Соціологія та філософія

4. BASS соціологія та кримінологія

5. Соціальні науки BASS (соціальна антропологія та кількісні методи)

6. Соціальна антропологія BSocSc

7. Соціальна антропологія та соціологія BASS

8. Соціальна антропологія та філософія BASS

9. Соціальна антропологія та кримінологія BASS

10. BA Політика, філософія та економіка

11. Політика та соціологія BASS

12. Політика BASS та соціальна антропологія

13. Політика та кількісні методи BASS

14. Політика та міжнародні відносини BSocSc

15. BASS Філософія та кримінологія

16. BAEcon Finance

17. Економіка BSc

18. Економіка BAEcon

19. Економіка та соціологія BAEcon

20. Економіка та політика BAEcon

21. Економіка та філософія BAEcon

22. Економіка та фінанси BAEcon

23. Дослідження з розвитку BAEcon

24. Кримінологія та кількісні методи BASS

25. Вивчення бізнесу BAEcon

26. Бізнес-дослідження та соціологія BAEcon

27. Бізнес-дослідження та політика BAEcon

28. BAEcon Бізнес-дослідження та економіка

29. Бухгалтерський облік та фінанси BAEcon

Також, є багато грамотно розроблених програм післядипломної освіти. Манчестерський університет раніше був розділений на чотири факультети, але з 1 серпня 2016 року він був перебудований на три факультети, кожний з яких поділено на школи. Що стосується вартості навчання, то для громадян країни бакалаврат обходиться у $12,500, магістратура — $7,500. Для нерезидентів, вона значно вище, тому, вступаючи на бакалаврат потрібно розраховувати на $31,238, водночас магістратура обійдеться у $28,114. Дивлячись на високу плату за навчальний рік, а також на чималі супровідні витрати, фахівці UP-STUDY настійно рекомендують придивитися до ВНЗ інших країн, наприклад Польщі, де висока якість гармонійно поєднується з низькою платою.

Підсумовуючи, зауважимо, що цей ВНЗ має безліч наукових досягнень. Також, він допомагає розвиватися своїм студентам у напрямках науки, бізнесу та спорту. До всього іншого, не дивлячись на престиж та можливості, які відкриває диплом Університет Манчестера, він не є єдиною потужною освітньою структурою ні у Великобританії, ні у світі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини