ТОП університетів світу: Університет МакГілл (McGill University). Огляд університету

10003
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет МакГілл (McGill University). Огляд університету

Заснований у Монреалі, Університет МакГілл входить до числа найпрестижніших закладів освіти Канади, щороку приваблює тисячі іноземних студентів з більш ніж 150 країн.

Заснований у Монреалі, Університет МакГілл входить до числа найпрестижніших закладів освіти Канади, щороку приваблює тисячі іноземних студентів з більш ніж 150 країн. Також тут найвищий відсоток аспірантів, ніж в будь-якому канадському дослідницькому університеті.

Освітня структура Макгілла зобов'язана своєю репутацією 50 дослідницьким центрам та інститутам, більш ніж 400 програмам

. Має багату історію та процвітаючу мережу випускників з 250 000 чоловік у всьому світі. Згідно з рейтингом Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 McGill зайняв 32-е місце, що підтверджує його високу кваліфікацію та перспективність.

Щодо його локації, варто зауважити, що Монреаль зайняв перше місце у QS Best Student Cities 2017, рейтинг найкращих студентських міст у всьому світі.

Як безпечний, так і доступний, Монреаль наповнений мистецтвом та різними культурами.

Специфіка ВНЗ та особливості вступу

McGill пропонує ступеня та дипломи в більш ніж 300 напрямках навчання, з найвищими середніми вимогами до вступу в будь-який канадський університет, відсоток зарахування не перевищує 10. Більшість студентів, яким пощастило вступити до університету, зараховуються на один з п'яти найбільших факультетів, а саме: мистецтво, наука, медицина, інженерія та менеджмент. Також мають особливий попит міждисциплінарні програми, серед яких:1. Біоінформатика (міждисциплінарні та спільні програми).2. Біологічна та біомедична інженерія (BBME).3. Обчислювальна наука та техніка.4. Варіант дослідження розвитку.5. Екологічна інженерія (міждисциплінарні та спільні програми).6. Європейські дослідження (міждисциплінарні та спільні програми).

7. Гендерні та жіночі дослідження.8. Неотропическая середу.9. Нейронаука (інтегрована програма).10. Психосоціальна онкологія (міждисциплінарні та спільні програми).11. Соціальна статистика (міждисциплінарні та спільні програми).Особливих відмінностей у процесі вступу від інших іноземних освітніх установ, McGill не має, але, варто зауважити, що вимоги до мови (англійської) дуже високі, оскільки всі програми розроблені лише нею та вимагають великої концентрації вже з першого дня навчання. Також, необхідно сплатити реєстраційний внесок та надати стандартний пакет документів. Фахівці UP-STUDY нагадують, що в даному ВНЗ є можливість вступати двічі на рік, також, як і в університетах Польщі, але терміни трохи зміщені.

Плата за навчання та стипендіальні програми McGill

Звичайно, все залежить від обраного факультету та спеціальності, та, як і у більшості закордонних установ, найдорожчими є напрямки медицини.Бакалаврат для нерезидентів країни в медичній школі обійдеться у 32 тисячі доларів, водночас як на інших спеціальностях 15-26 тисяч доларів. Розраховуючи на навчання в цій освітній структурі, необхідно також враховувати витрати на проживання, харчування та інші побутові розтрати, які можуть скласти 10-17 тисяч доларів. Що стосується можливості отримання стипендії, у МакГілл можна претендувати на виплати за успіхи у навчанні. Розмір фінансової підтримки може досягати 10 тисяч доларів.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що Університет Макгілла має дуже хорошу репутацію не тільки в Канаді, а й далеко за її межами. Науково-дослідний центр при ВНЗ є найкращим канадським мед.закладом. Активно займається науковою діяльністю та готує відмінних фахівців, які знаходять роботу на міжнародному ринку в перші місяці, після отримання диплома.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини