Приватні ВНЗ Польщі як перший крок на міжнародний ринок праці

7599
Facebook Twitter
Приватні ВНЗ Польщі як перший крок на міжнародний ринок праці

Від того, яка саме структура буде обрана, залежить подальша стрімкість побудови кар'єри, про що ми поговоримо більш ґрунтовно в цьому нарисі.

Українські та інші іноземні абітурієнти вибирають для здобуття вищої освіти за кордоном навчальні структури Республіки Польща з багатьох причин. Деякі, через доступну вартість при високій якості навчання. Інші, завдяки комфорту, створеному не тільки для резидентів країни, а й приїжджих абітурієнтів. Треті, вважають за краще їх тому, що вони відкривають шлях на міжнародний ринок праці завдяки диплому, який котується в багатьох країнах світу, а також, налагодженим взаємозв'язкам з іноземним бізнесом та іншими партнерськими структурами. Як і в інших державах, в Польщі присутні приватні та державні установи освіти. Від того, яка саме структура буде обрана, залежить подальша стрімкість побудови кар'єри, про що ми поговоримо більш ґрунтовно в цьому нарисі.

Приватні польські університети. Перспективні та доступні структури

З польської бази освітніх установ, які дозволяють отримати перших два науково-кваліфікаційних ступеня, загальна кількість як приватних, так і державних становить майже п'ятсот штук. Понад дві третини (приблизно 340 шт.) — непублічні університети. Є багато факторів, чому іноземці, та й значна кількість поляків вважають за краще приватні установи освіти. Однією з найбільш важливих переваг є можливість швидкого виходу на міжнародний ринок праці. Саме недержавні ВНЗ відкривають більше можливостей реалізувати свій потенціал в глобальних масштабах, оскільки активно просувають своїх студентів в іноземні компанії. Також, вони мають двосторонні договори з закордонними університетами, що сприяє проведенню обміну студентами та отриманню останніми безцінного іноземного досвіду.

Приватні освітні структури є першим кроком на шляху до великого європейського майбутнього, оскільки можуть запропонувати позаконкурентну вартість з високою якістю навчання та великі викладацькі склади. Вибираючи перспективний ВНЗ, обов'язково варто віддати перевагу одному з наступних:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві.

4. Академія Громадських Наук у Варшаві.

5. Університет Банківської Справи в Познані.

6. Вроцлавський Університет Менеджменту.

7. Західнопоморський Університет Бізнесу.

Як вибрати ВНЗ та спеціальність?

Вибір спеціальності, міста навчання та конкретного університету — це відповідальне та складне рішення, яке краще приймати, спираючись на перевірені дані або досвід кваліфікованих фахівців. Тому, щоб не помилитися, краще всього звернутися в представництва компанії UP-STUDY, де дбайливі професіонали з великим стажем допоможуть визначити всі вимоги кожного абітурієнта та підібрати той ВНЗ, який ідеально підійде саме Вам. Крім цього, кожен учень може претендувати на наступний спектр послуг:1. Допомога в поселенні студентам-учасникам програми UP-STUDY.2. Безкоштовний пошук житла за цінами, нижче ринкової вартості, з відмінними умовами.3. Безкоштовна підтримка 24 години на добу 7 днів на тиждень — UP-SUPPORT.4. Професійна допомога у виборі міста навчання, університету, факультету та спеціальності.

5. Консультування перед подачею документів.6. Інформаційна допомога батькам у підготовці пакета документів для перетину кордону у період дії безвіза.Отже, українці та інші іноземці вибирають приватні польські освітні структури, тому що вони відкривають безліч можливостей, при помірній платі за навчання. До питання вибору університету потрібно відноситися дуже відповідально, тому, варто скористатися кваліфікованою допомогою. Сам процес вступу значно простіше, ніж у вітчизняних структурах, тому, варто відкинути сумніви та готуватися до навчання в стабільній європейській країні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини