ТОП університетів світу: Університет Джона Хопкінса (Johns Hopkins University). Огляд університету

6263
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Джона Хопкінса (Johns Hopkins University). Огляд університету

Даний навчальний заклад входить в десятку кращих університетів світу для вивчення сестринської справи, наук про життя та медицини, анатомії та фізіології, а також медицини в рейтингу QS World University Ranking by Subject.

Сімнадцятим університетом у світі відповідно до Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018 є Університет Джона Хопкінса (Johns Hopkins University, JHU або просто Хопкінс). Даний навчальний заклад входить в десятку кращих університетів світу для вивчення сестринської справи, наук про життя та медицини, анатомії та фізіології, а також медицини в рейтингу QS World University Ranking by Subject. Неможливо не згадати, що Хопкінс входить до числа кращих 60 університетів світу з працевлаштування, адже він інвестував більше матеріальних засобів в дослідження, ніж будь-яка інша установа в США за останні 36 років. За свою 142-річну історію він зробив чимало важливих у глобальному плані відкриттів, а також тісно пов'язаний з долею більш ніж 30 лауреатів премії Нобеля.

Специфіка та структура Університету Хопкінса

Первинною місією ВНЗ були дослідження, які і сьогодні є найважливішою частиною життя освітньої установи. На поточний момент, він організований в десять відділень в різних студентських містечках та округах. Наприклад, в Балтіморі розташувалося два відділення:

1. Інженерна школа Whiting.

2. Школа наук та мистецтв Занвіль Крігер.

У кампусі медичних установ в Східному Балтиморі знаходиться школа медсестер, школа суспільної охорони здоров'я Bloomberg та медична школа. Також, частинами JHU є Інститут Пібоді, Школа передових наукових досліджень імені Нітце, Лабораторія прикладної фізики, бізнес-школа Кері, школа освіти та безліч інших об'єктів. Дана освітня одиниця є однією з основоположників Асоціації університетів Америки. Сидить на 11-тій позиції серед програм бакалаврату в національних університетах у випуску US News 2017.

Без сумнівів, Хопкінса можна назвати двома глобальними корпораціями, одна з яких — університет, а друга — система охорони здоров'я. Johns Hopkins University дає можливість отримати кілька науково-кваліфікаційних ступенів, включаючи бакалаврат та BS для студентів та магістрів, MS і Ph.D (доктор наук). Наприклад, біомедична інженерія, яка є однією з найбільш популярних програм Хопкінса, пропонує ступінь бакалавра, магістра, магістра та доктора філософії.

Особливості вступу та вартість навчання в JHU

З усіх кандидатів на навчання, тільки 15% абітурієнтів стають студентами Університету Хопкінса, тому він більш ніж виборчий ВНЗ. Основні програми налічують понад 52 напрямки, 43 є додатковими. Вступна кампанія однакова як для резидентів країни, так і для іноземних абітурієнтів.

Істотних відмінностей від пакета документів, котрий необхідного мати для інших ВНЗ практично немає, за винятком довідки про заможність та офіційного підтвердження знання мови, наданого за підсумками тестування. Попри великий відсоток відсіювання кандидатів на навчання, в Хопкінсі навчаються 15 730 студентів, серед яких 21% іноземців. Викладацький склад налічує понад 4 тисяч співробітників. Вартість навчання на бакалавраті або магістратурі, для резидентів країни становить 20 тисяч доларів. Нерезиденти можуть розраховувати на плату в 50 410 доларів, при виборі будь-якого з двох перших градусів.

Хоча всі студенти, незалежно від походження можуть сподіватися на матеріальну підтримку, яка розраховується індивідуально, це не суттєво полегшує тягар оплати навчання. Спеціалісти UP-STUDY рекомендують більшості задуматися про отримання вищої освіти в інших закордонних ВНЗ, які територіально знаходяться ближче, та мають більш доступну цінову політику, як, наприклад, університети Польщі.

Отже, JHU — освітня структура, яка створює всі умови для проведення власних незалежних експериментів та досліджень. ВНЗ має красиву бібліотеку з безліччю старовинних видань. Має безліч наукових досягнень, а праці його наукових співробітників є одними з найбільш цитованих, особливо в сфері медицини та охорони здоров'я.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини