ТОП університетів світу: Університет Дьюка (Duke University). Огляд університету

8823
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Дьюка (Duke University). Огляд університету

Оцінений максимум у п'ять зірок Quacquarelli Symonds (QS), з повною оцінкою у дослідженнях, інноваціях, об'єктах та критеріях фахівця, Університет Дьюка (Duke University) зайняв 21-е місце у рейтингу QS World University 2018.

Оцінений максимум у п'ять зірок Quacquarelli Symonds (QS), з повною оцінкою у дослідженнях, інноваціях, об'єктах та критеріях фахівця, Університет Дьюка (Duke University) зайняв 21-е місце у рейтингу QS World University 2018.

Університет Дьюка, який займає 39 місце у світі з працевлаштування студентів, перевершує інші подібні установи вищої освіти з багатьох предметів, включаючи теологію, релігієзнавство та богослів'я, англійську мову та літературу, історію, біологічні науки, медицину, економіку та економетрію, а також науки про життя та медицину.

Заснований в Даремі, Північна Кароліна, університетське містечко Дьюка може похвалитися кількома клініками, лікарнею, кінотеатром, центром виконавських мистецтв, галереєю, центром чорної культури, танцювальною студією, жменькою художніх музеїв та навіть золотим клубом.

Історія та особливості DUKE

Заснована у 1838 році у місті Трійці, Школа Брауна, яка переживши ряд змін стала відомим сьогодні університетом DUKE, переїхала до Дарема. У 1841 школа переросла в Академію Союзу. Далі, після безлічі реорганізацій в 1926 році була відкрита освітня школа Дьюка. Та, на поточний момент ми маємо знаменитий Університет Дьюка, який включає декілька коледжів:

1. Трініті-коледж, який орієнтований на мистецтво та гуманітарні науки.

2. Пратт коледж, що спеціалізується на інженерії.

3. Коледж Ніколас — природокористування та екологія.

4. Коледж Сенфорд, який зосереджений на політичних науках.

5. Школа права.

6. Школа медицини.

Процес вступу не суттєво відрізняється від інших Американських ВНЗ, але вимоги до іноземців досить високі. Крім того, що потрібно високий бал за текстами, що підтверджують знання англійської, претендентам на бакалаврат потрібно скласти іспит SAT, також можливо замість першого здавати АТС. Хоча, варто згадати, що підсумки іспиту не є вирішальним фактором, під час вступу до цієї освітньої структури. Для тих, хто претендує на навчання в магістратурі, необхідне складання GRE.

Спеціальності та вартість навчання

Університет Дьюка надає студентам 46 напрямків в сфері мистецтва та наук, 4 інженерних спеціальності, 52 програми для неповнолітніх учнів, та дві програми, які дозволять створити власний бізнес в майбутньому. Не варто забувати про доступність 24-х програмних сертифікатів, які відкривають безліч можливостей. Як показує статистика, майже 85% студентів обирають для свого навчання Трініті-коледж, інші вважають за краще інженерну школу Пратт.Що стосується досліджень, то ВНЗ активно інвестує в дане річище, станом на 2015 рік він вклав понад 1037 мільярдів доларів в це університетське відгалуження.Вартість навчання на бакалавраті, як і на магістратурі для резидентів країни становить не більше 20-ти тисяч доларів. Іноземці можуть розраховувати на оплату навчального року у розмірі 47 488 доларів — на бакалавраті, та 43 тисячі доларів — на магістратурі.

Включаючи витрати на проживання, харчування та інші побутові дрібниці, на рік навчання іноземцю необхідно мати не менш ніж 65 тисяч доларів. В такому випадку, кваліфіковані фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до ВНЗ Польщі, які пропонують безліч напрямків досліджень, якісний європейський диплом та досить лояльну вартість.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що Дьюкский Університет є перспективним ВНЗ, який надає можливість навчатися та проводити дослідження. Має безліч наукових досягнень та зручно облаштовані аудиторії, які сприяють розвитку своїх студентів та дослідників. Допомагає учням у програмах міжнародного обміну та дозволяє отримати стипендії. В іншому, він не є єдиним цікавим ВНЗ, тому має безліч альтернатив.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини