ТОП університетів світу: Університет Буенос-Айреса (Universidad de Buenos Aires (UBA)). Огляд університету

5381
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Буенос-Айреса (Universidad de Buenos Aires (UBA)). Огляд університету

Університет Буенос-Айреса є однією зі ста кращих світових освітніх структур, відповідно до Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 займає 75-у позицію.

Заснований у 1821 році, Університет Буенос-Айреса (UBA) є одним з найбільших університетів Латинської Америки. Він випустив чотирьох лауреатів Нобелівської премії та кількох президентів та має велику повагу у регіоні. Як і інші іноземні освітні установи, цей інститут має свої особливості, в основному, щодо процесу вступу та першого року навчання. Цікаво, що UBA не має головного кампусу, централізація Ciudad Universitaria (університетське містечко) була розпочата у 1960-х роках, але містить тільки дві школи, а решта — розкидані у різних місцях Буенос-Айреса.

Він є однією зі ста кращих світових освітніх структур, відповідно до Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 займає 75-у позицію.

Особливості навчання в даному навчальному закладі

Вступити до ВНЗ мають можливість усі охочі, причому доступні всі програми навчання, головне — мати середню освіту або інший диплом про попередню освіту. У більшості випадків, студенти, які успішно закінчили середню школу, повинні пройти перший рік навчання, який має назву CBC, що означає Ciclo Básico Común (Загальний базовий цикл). Лише після завершення першого (базового) курсу, учень може перейти до раніше обраної школи; до тих пір він повинен відвідувати курси у різних будівлях. Кожен предмет триває один семестр (березень-липень або серпень-листопад). Якщо хтось пропустить всі 6 предметів у відповідному семестрі, CBC займе всього один рік. Потенційні студенти економіки замість цього беруть 2-річний загальний цикл, «CBG» (Загальний базовий цикл), що включає 12 предметів.

Структура та підрозділи Університет Буенос-Айреса

Установа вищої освіти Буенос-Айреса складається з 13 відділень, 6 лікарень, 10 музеїв та пов'язана з 4 середніми школами: Colegio Nacional de Buenos Aires, Escuela Superior de Comercio Carlos Pellegrini, Instituto Libre de Segunda Enseñanza, а також зі структурою з професійного навчання Agropecuaria y Agroalimentaria. Варто особливо підкреслити, що абітурієнти бакалаврату, попри країну походження, релігійні сповідання та інші особливості мають можливість вступати на безкоштовній основі. Водночас необхідно платити адміністративні внески та податки. Післядипломні програми потрібно оплачувати, але є можливість покрити частину або навіть всі витрати дослідними стипендіями, хоча це стосується тих студентів, які виділяються своїми талантами або академічною успішністю.

UBA має наступні факультети (школи), серед яких варто виділити:

  • базову школу Ciclo Básico Común;
  • психологію;
  • інжиніринг;
  • стоматологію;
  • фармацію та біохімію;
  • філософію та літературу;
  • факультад де Дереча (закон).
  • медицину;
  • соціальні науки;
  • факультет ветеринарії;
  • агрономію;
  • економіку;
  • точні науки та природознавство;
  • архітектуру, дизайн та урбанізм.

Варто зауважити, що тільки школа точних та природничих наук, а також школа архітектури, дизайну та урбанізму мають свої власні будівлі.

Попри те, що даний навчальний заклад входить до рейтингу ста кращих ВНЗ світу, фахівці UP-STUDY рекомендують вибрати ближчі у плані культури та особливостей університети. Установи вищої освіти, які мають великий вибір факультетів, доступну вартість та комфортні звичні умови навчання розташовані у Республіці Польща, а наші представники допоможуть визначитися з конкретним ВНЗ.

Отже, університет Буенос-Айреса популярний та престижний ВНЗ у Латинській Америці. Він випустив багатьох гідних лідерів різних напрямків. Навчаючи понад 300 тисяч студентів, має великий викладацький склад, який налічує не менш ніж 29 тисяч вчителів. Цікаві програми, які вибираються кандидатами на навчання стануть доступні для вивчень тільки після проходження базового курсу, та саме цей факт часто відлякує іноземних студентів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини