ТОП університетів світу: Університет Британської Колумбії (University of British Columbia). Огляд університету

8306
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Британської Колумбії (University of British Columbia). Огляд університету

Бувши 51-м кращим університетом світу у Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, Університет Британської Колумбії (UBC) має відмінну репутацію серед вчених та роботодавців, а також на міжнародному рівні.

Бувши 51-м кращим ВНЗ світу у Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, Університет Британської Колумбії (UBC) має відмінну репутацію серед вчених та роботодавців, а також на міжнародному рівні. Ця установа вищої освіти перевершує інші ВНЗ подібного роду з багатьох предметів, про що свідчить рейтинг університетів QS World University за тематикою, у тому числі: географії, видобутку корисних копалин, предметах, які пов'язані зі спортом. Маючи гарні зелені кампуси в Ванкувері та Оканагане, в Університеті Британської Колумбії знаходиться концертний зал, робоча ферма, місце для проведення Олімпійського хокею, найбільший скелет синіх китів в Канаді, наукові лабораторії світового класу по субатомній фізиці та центр для інтерактивних досліджень в області стійкості.

Особливості та переваги UBC

У поточному році, даній освітній структурі виповниться 101 рік, а це означає, що досвіду у сфері надання послуг навчання їй не позичати. Бувши публічною дослідною установою, вона спочатку засновувалася як університетський коледж Макгілла. Нарощуючи з роками свій потенціал, ВНЗ став значною установою, яка здатна прийняти у своїх стінах не менш ніж 50 тисяч студентів, а також кілька тисяч дослідників та викладачів. Варто врахувати, що це один з найстаріших вищих навчальних закладів Британської Колумбії, та він, крім надання навчання, має більш ніж 200 клубів за інтересами. На одному з гірськолижних курортів ВНЗ має особисту базу. Серед викладачів, наукових співробітників та випускників знаходяться сім лауреатів премії Нобеля, а також власники 64-х олімпійських медалей.

Факультети та вартість навчання в Британській Колумбії

Як раніше згадувалося, даний університет навчає понад 50 тисяч студентів, серед яких 20% — іноземні громадяни. З усіх учнів 52 тисячі працюють над досягненням ступеня магістра, а більш ніж 10 тисяч навчаються в аспірантурі. Більшість студентів, які вважали за краще саме цей вищий навчальний заклад, зараховані на один з п'яти більших факультетів, серед яких: мистецтво, наука, прикладна наука, медичний факультет UBC та школа бізнесу Саудер.

Крім великого вибору спеціальностей, ВНЗ надає студентам й інші переваги, а саме: гуртожиток, матеріальна допомога, програми міжнародного обміну, програми дистанційного навчання, бібліотеки, комфортні аудиторії, лабораторії, галереї та архіви. Вартість навчання для резидентів країни на бакалавраті становить 7500 доларів, магістратура обійдеться у 10 тисяч доларів. Для іноземців плата трохи вище, але не переступає поріг у 22 тисячі доларів, все залежить від обраного напрямку досліджень. University of British Columbia не є сильно виборчим ВНЗ, але багатьом абітурієнтам з країн СНД та Європи складно вчитися тут через великі витрати та специфіку університету. Кваліфіковані фахівці UP-STUDY рекомендують, студентам, які бажають отримати якісну освіту з доступною платою та великими перспективами, вибрати університети Польщі.

Підсумовуючи, підкреслимо, що UBC володіє фермою, де проводить дослідження та вирощує еко продукти. Студенти мають доступ до безлічі навчальних структур, які дозволяють отримувати знання та проводити

власні тести і дослідження. Завдяки грамотно складеній програмі навчання, а також висококласному викладацькому складу, студенти, які закінчили ВНЗ високо цінуються роботодавцями не тільки у локальному масштабі, а й у міжнародному.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини