Яку технічну спеціальність отримати в польському університеті? Рейтинг технічних спеціальностей

5945
Facebook Twitter
Яку технічну спеціальність отримати в польському університеті? Рейтинг технічних спеціальностей

Дана стаття буде цікава тим сучасним абітурієнтам, які бажають отримати європейський диплом з технічних спеціальностей, в кращих університетах Польщі.

Після закінчення навчання, випускники середніх шкіл стають перед складним вибором: “В який університет піти вчитися та яку спеціальність доцільніше вибрати, для побудови успішної кар'єри, в майбутньому?”. Важливим фактором у вирішенні таких питань є країна, в якій випускники вищого навчального закладу будуть працювати та розвиватися, а також, рівень викладання та репутація ВНЗ, через те, що європейський ринок праці відрізняється своїми вимогами та списком рейтингових спеціальностей, від українського. Але можна з упевненістю сказати, що технічні спеціальності є та будуть жадані, як в Європі, так і в Україні. Тому, дана стаття буде цікава тим сучасним абітурієнтам, які бажають отримати європейський диплом з технічних спеціальностей, в кращих університетах Польщі.

Рейтинг популярних технічних спеціальностей

Жодне прогресивне підприємство не може обійтися без фахівців в даній області діяльності. Сьогодні популярні на міжнародному ринку праці технічні професії, пов'язані з роботою автоматизованою комп'ютерною технікою та інноваційними технологіями. Далі ми наведемо список професій, які є актуальними сьогодні та будуть мати попит через 5-7 років:

1. Інженерія. Професіонали в інженерній індустрії спеціалізуються на розробці, ремонті, винайденні, поліпшенні техніки та процесів, пов'язані з нею. Також, в інженерну справу включено прикладні дослідження та випробування, підготовка технічної документації, управління якістю. Зараз популярні такі напрямки в інженерії: електроенергетика, паливна промисловість, машинобудування, металообробка, автомобілебудування, космічна промисловість.

2. Архітектори/будівельники. Цей напрямок має широкий вибір спеціалізацій, тому архітектори та будівельники потрібні в дизайнерських/будівельних компаніях, проектних інститутах, реставраційних майстернях, організаціях з містобудування. Кваліфіковані кадри даного роду діяльності повинні вміти проектувати будівлі, розробляти інтер'єри та приймати об'ємно-планувальні рішення.

3. Фахівці в напрямку інформаційних технологій. Вони займаються створенням баз даних, технічним обслуговуванням, тестуванням та супроводом програмного забезпечення, розробкою комп'ютерних проектів. Популярними являються наступні спеціалісти: геймдизайнер, мережеві адміністратори, еmbedded-програмісти, системні інженери, веб-аналітики.

Відомі польські університети, з можливістю вивчення даного напрямку

Як відомо, Республіка Польща славиться якісною освітою та престижними університетами, у всьому світі. Також, польська держава зацікавлена ​​в побудові міжнародних відносин, тому, надає ряд переваг в процесі навчання та в подальшому працевлаштуванні, для іноземних студентів. Крім того, в технічних професіях потрібен досвід роботи, тому, університети Польщі пропонують оплачувані практики, вже після першого курсу навчання. Студенти, вибираючи технічний напрям, для здобуття освіти у ВНЗ Польщі, повинні мати аналітичний склад розуму та математичні здібності.

Нижче, ми розглянемо перелік престижних університетів Польщі, які рекомендують фахівці UP-STUDY для отримання якісної освіти з технічних спеціальностей:

1. Вроцлавський Університет Суспільних Наук. ВНЗ є одним з лідерів з виданих патентів, про впровадження інноваційних технологій, та він надає науково-дослідні проекти для своїх студентів. Також, університет має високий рівень працевлаштування випускників, після навчання.

2. Академія Фінансів та Бізнес Вістула. За час свого існування, академія отримала велику кількість нагород та посіла почесне місце у рейтингу університетів, з підготовки висококваліфікованих фахівців. ВНЗ надає можливість отримати подвійний диплом.

3. Навчання за професією в технічній сфері можна пройти у Варшавській Академії Суспільних Наук. Вона є відомим приватним ВНЗ, який має ряд нагород, за якісне викладання та грамотно розроблену програму освіти.Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновки, що спеціальності технічного профілю популярні на міжнародному ринку праці. Даний професійний напрямок підходить людям з розвиненою довгостроковою пам'яттю, уважністю та просторовим мисленням.

Також, необхідно пам'ятати, що отримання освіти в польських університетах відкриває можливість працевлаштування на високооплачувані посади в європейських країнах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини