ТОП університетів світу: Університет Амстердама (University of Amsterdam). Огляд університету

9468
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Амстердама (University of Amsterdam). Огляд університету

UvA займає 58-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University 2019 та входить до числа 15 кращих європейських університетів.

University of Amsterdam розташувався в Амстердамі, Нідерланди, та є публічною установою вищої освіти. Він фінансується з коштів держави, що робить його одним з двох великих ВНЗ такого типу у країні. Даний навчальний заклад (UVA) пропонує більш ніж 200 програм магістратури англійською мовою, деякі з яких є унікальними для цього університету.

UvA займає 58-е місце у рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University 2019 та входить до числа 15 кращих європейських університетів.

Завдяки більш ніж 5500 міжнародних студентів та дослідникам з більш ніж 100 країн, UvA пропонує унікальну можливість проходити навчання у дійсно інтернаціональному середовищі.

Історія та специфіка UvA

Йдучи корінням у 1632 рік, Athenaeum Illustre має багату історію. Він був заснований муніципальною владою країни, та тільки через не один десяток років був перейменований на відому тепер назву. Це один з найбільших ВНЗ в Європі, що займається дослідженнями, який вчить 31186 студентів, має 4794 співробітників, 1340 аспірантів та річний бюджет у 600 млн. євро. На сьогодні, студенти можуть відвідувати заняття та лекції в одному з декількох інтегрованих міських кампусів. Головний кампус розташований у самому серці міста та включає факультети, які мають велику популярність. Крім програм бакалаврату та магістратури, UvA також пропонує високоякісні літні програми з широким колом дисциплін.

Напрями досліджень та плата за навчання в амстердамському університеті

Крім програм, які фінансуються з Голландії, існує великий вибір англомовних напрямків досліджень. Плануючи отримати ступінь бакалавра у даній освітній структурі, кандидати мають можливість вибрати з наступних шкіл та факультетів:

1. Амстердамська школа бізнесу: управління бізнесом.

2. Факультет економіки та бізнесу: актуальна наука; економіка та економіка бізнесу, дослідження економіки та операцій.

3. Гуманітарний факультет, що дозволяє вибрати спеціальності, пов'язані з іноземними мовами.

4. Факультет права: політика, психологія, право та економіка.

5. Факультет наук: ліберальні мистецтва та науки.

6. Факультет соціальних та поведінкових наук: наука про зв'язок, політична наука, психологія, соціологія.

Вибір програм для досягнення науково-кваліфікаційного ступеня магістра передбачає більшу пропозицію спеціальностей.

Що стосується вартості навчання, то для резидентів країни вона становить $ 2,500/рік, як на бакалавраті, так і на магістратурі. Плата залежить від обраного градуса, але не перевищує зазначеної суми. Водночас для іноземних громадян плата трохи вище та становить $8,779/рік — бакалаврат, $13,168/рік — магістратура.

University of Amsterdam надає своїм студентам лабораторії, аудиторії та інші цільові структури, має своє студентське містечко, пропонує можливість взяти участь у програмах міжнародного обміну. Але, тим не менш, кандидати на навчання в даному ВНЗ повинні зважити всі за та проти, оскільки фахівці UP-STUDY, ділячись своїм багаторічним досвідом підкреслюють, що плата за навчання — далеко не всі витрати, необхідні для навчання в UvA.

Отже, амстердамський університет маючи багато переваг, все ж навчає не так багато іноземців. Серед більш ніж 30 тисяч учнів, тільки 12% — представники інших країн. UvA має свої переваги, а також хорошу репутацію, але не є єдиним ВНЗ, який здатний запропонувати якісний диплом з перспективами працевлаштування.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини